Når dumheten tar overhånd

Publisert 2.5.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

Ut fra tidligere dårlig erfaring skal de norske Israel-haterne igjen spille martyrer og helter ved å sende en ny såkalt solidaritetsbåt til Gaza. Da går jeg ut fra at de også tar med seg rikelig med stein slik at de kan stille seg solidariske med den steinkastende arabiske pøbelen på «vestbredden» og slik provosere de Israelske soldatene til å skade dem. Da tror de at de har et rettferdig grunnlag til å kaste enda mer skitt mot Israel. 

Tidligere ble slike «solidaritetsbåter» bordet og konfiskert av Israel. Det regner de med skal skje igjen, slik at de kan tilegne seg selv en martyrglorie av heltemot og at de da kan fortelle verden hvor idiotisk de har opptrådt. Men selv ønsker de sympati. Det får de nok fra visse venstrehold i den sterkt antisemittiske staten Norge! Snakker om skitten planlegging! Hva er det egentlig som driver disse ungspirene til slike idiotiske gjerninger? Selvsagt vet vi jo at de er historieløse, men å gang på gang provosere jødene og deres rettsmessige stat er jo egentlig å gjenopplive og videreføre nazismen og dens (u)vesen, og å gjenopplive 1930-årenes jødehets.

Headingen for Bergensavisens gigant-oppsett 26.april var «Vi frykter at Israel angriper». Et hvert land har rett til å forsvare seg mot fiender, og «kaptein» Herman Reksten & Co. kommer jo ikke akkurat som venner, så da ber de jo om å bli «angrepet». Det nytter øyensynlig ikke å fortelle verken nevnte «skipper» eller visse andre på hans politiske side at de kjemper for en stat og et folk som aldri har eksistert – men som er oppfunnet av araberne for å presse jødene bort fra sitt gamle land igjen. Det klarer de nok aldri – heller ikke med Herman Rekstens hjelp! Så skipper snart-skuteløs: Bli heller hjemme før dumheten tar overhånd – igjen! Vettuge mennesker ser ikke på dere verken som martyrer eller helter! Det rette ordet er jo provokatører og dumskaller. Det skal uansett bli morsomt å se disse tullballene miste båten og bli arrestert – igjen – velfortjent! De ber jo om det.