Når man ikke følger med i timen!

Publisert 24.6.2019
Foto: Colourbox

Irlands statsminister – Leo Varadkar – støtter det grønne klima-hysteriet, og vil forby salg av bensin- og dieselbiler i Irland innen 2030! Troen på klimagasser har tydeligvis gitt sterkere grunnlag for tro enn det Den katolske kirke kan prestere!

Det den irske statsministeren ikke har fått med seg er, at lenge før 2030 har de nye diesel-motorene blitt tatt i bruk, der som andre steder i verden – så også i Norge. Og ministeren er ikke alene! Her i landet har vi jo MDG – med karismatiske Lan i teten! De nye motorene vil – i følge ekspertene (dvs. de som VET litt mer enn religiøse klima-patrioter) – være så rene mht. utslipp, at det knapt er målbart med de beste måleapparater.

Så det med salg av slike biler kan bilforretningene ta helt med ro! Diesel-motoren vil stige som fuglen Fønix av asken, mens de faktiske klima-verstingene – el-bilene – vil dale som løv om høsten! Hadde klima-hysterikerne satt seg litt mer inn i hvordan el-biler og magnum-batterier produseres, ville de klokelig holdt munn. Så, alle diesel-entusiaster i Norge, Irland, og andre steder -, vi har intet å frykte, men faktisk mye å glede oss til!

Terje Haugom