Natur og klima styres av solen!

Bergen. Publisert 25.3.2017

Av Terje Haugom
Illus.foto: Colourbox

Er jorden egentlig flat? Det er krise i partiet Venstre. Pga. en nærmest ensporet miljø-propaganda mot dieselbiler, og miljø-mas ellers, har de klart å havne under sperregrensen før høstens viktige valg. Den samme stemningen synes å prege Miljøpartiet De Grønne (Gærne?), som har kjørt sitt ensporete bilhets-program til det det er verd for, særlig i Oslo. MDG vil nok også måtte sitte på gjerdet etter valget, hvilket de har seg selv å takke for. De har gjort mye ugagn i Oslos bystyre!

Men lille Venstre vil i regjering igjen! Men helst bare med Høyre og Kristelig Folkeparti, – ikke med Fremskrittspartiet. I London finnes en forening med ca. 200 medlemmer. Foreningen heter det samme som det de tror på: Den flate Jord! Partiet Venstre – og for så vidt også MDG – kommer i samme kategori som foreningen i London. For V og MDG tror at de vil redde miljøet og klimaet på Jorden, bare man fjerner alle dieselbilene i Norge innen 2025! Og tvangsstyrer lokaltrafikken i Oslo, forlanger ublu literpriser og bompenge-økninger i gigant-klassen! Hvor dumme tror disse to partiene – og delvis også SV – at velgerne er? Vi som kjører ordentlig bil, vil fortsette med det – riktig lenge!

I Europa og verden for øvrig kjører man diesel og bensin som før, og har ikke tenkt å gi seg med det med det aller første! En og annen hippie kjører el-bil og bio-diesel, men de er så få at det er ikke bryet verd å måle en gang! Matjorden skal brukes til mat for mennesker, – ikke bio-diesel! Og naturens gang og klimaet styres fortsatt av vår livgivende sol – som alltid! Om V og MDG står på hodet og sier ko-ko, har det mindre effekt en den berømte musa som urinerte i havet!

Derimot ønsker jeg Senterpartiet alt hell i valgkampen! De har både spiselig partiprogram, og en vettug partileder som har begge beina på jorden, og vet hva han snakker om! Håper dere velgere har fått med dere det! Sp fosser oppover på meningsmålingene, og det fortjener de virkelig! Godt valg!