NBBO: Noen synes aldri å ville lære av fortiden?

Publisert 8.3.2018

Av Ellinor Nerbø NBBO
Foto: Olav Martinussen

Det er trist å lese at man vil øke bemanningen i Bergens-barnevernet. Dette er en indikasjon på at barnevernet i Bergen, fortsatt ikke har innsett alt det de har gjort galt i over seksti år! Altså, man skal fortsette den gale veien og sette flere barn inn i handelstrafikken dette medfører.

Jeg vil anbefale henne som står frem i NRK med bilde at hun skaffer seg boken ”Når makteliten trues og ofrene knebles”, skrevet av ett av Bergens barnevernsofre, og som beviser hva Bergens-barnevernet står for. I mitt fritidsengasjement for disse ofre i over femti år, så har jeg også sett resultater av hva Bergens barnevern har av CV. Ikke mye å skryte av det for å si det sånn. Alt fra å plassere barn til mennesker som slår, til ren seksuell offentlig trakassering slik boken jeg nevner forteller om.

Kan man da si at man har et rent og skyldig barnevern? Et rungende nei!! Her handler man med barn, som spesielt utvalgte får bruke for å tjene store penger på, både i fosterhjem og i institusjoner hvor utbytter henger svært høyt. Det er mye penger i spill. Jeg har avisutklipp hvor dette er avslørt fra flere steder i Norge, og som kan fremlegges om noen er tøffe nok i trynet til å motsi meg i en rettssal? Pengegaloppen stopper aldri så lenge det finnes barn å hente!!

Til Barneombudet Lindboe

Alle forstår at barn uansett hvor de måtte bo hen, så skal de ikke utsettes for vold og overgrep. Heller ikke i fosterhjem eller institusjoner i regi av norsk barnevern. Men! Det skjer faktisk, enten NRK vil like det eller ei. Jeg anbefaler også at redaksjonene i NRK skaffer seg boken ”Maktovergrep og Justismord” av forfatteren Berit Aarset, og boken ”Når makteliten trues og ofrene knebles” av Jan Hansen. Samtidig bør man også lese boken ”Ingen Barndom” av Ola Ødegård i Rettferd for Taperne, for de aller fleste av Norges barnevernsbarn blir tapere på flere måter.

Jeg tenker og på «glassjenta» og på de som denne såkalte «samfunnstoppen i Troms sine ofre må ha i sine tanker, samt jenta fra Sunnmøre som bodde hos en overgriper i Ålesund. Jeg kan skjønne at barn som har foreldre som er voldelige ikke syns at det er kjekt, men hva gjør samfunnet da? De flytter barna unna i stedet for å ta ut problemet som er den voldelige? Altså motsatt av hva som ville være normalt? Om det er en far dette gjelder så får mor delskyld, og barnet blir med i den offentlige handelsstanden som det norsk barnevern er, og den påstanden viker ikke jeg fra!

Med nesten femti år med undersøkelser i øst og vest i hva norsk barnevern står for, så kan jeg trygt si at her håves det inn milliarder av skattekroner som slettes ikke kommer barna til gode, men er tiltenkt helt spesielle utvalgte som får del i en rikdom med barn som inntektskilde! Enten man liker denne påstanden eller ei, så er dette sannheten!!