Nei, Barth Eide!

Publisert 17.10.2021
Foto: Sfm.no

Moderne diesel- og bensinbiler forurenser mye mindre enn tidligere modeller! Det Ap legger opp til nå, vitner om at de ikke har fulgt med i utviklingen i det hele tatt! Og når nå drivstoffprisene er på vei mot verdensrommet, vitner det også om at Sp’s valgløfter om kraftige reduksjoner mht. bil og bilbruk ikke var verdt trykksverten en gang! Politikerne har latt seg bondefange av grønne bilhatere og overdrivelser mht. fakta om det som skjer med Jordens naturlige klima-syklus.

I araber-landene – som også er store olje-produsenter – koster drivstoff til landets borgere ca. 50 øre literen. Og det er på samme kloden som oss! Hvorfor må vi nordmenn presses til å betale det vi nå opplever for diesel eller bensin fra dag til dag? Hadde Vedum og Sp-gruppen lagt press på Ap og sagt: «Vi vil sette literprisen til 12 kr, ellers har vi løyet for våre velgere og nordmenn for øvrig, og får vi det ikke slik, gjør vi det som FRP gjorde da IS-kvinnen fikk komme hjem!»

Hva annet kunne Ap gjort enn å bøye seg for kravet? En regjeringskrise er dette kravet faktisk verdt! Og – Barth Eide og resten av de grønn-fargede må lære seg å følge med i den teknologiske utvikling! Alt i vårt samfunn må ikke nødvendigvis elektrifiseres! Med de da helt nødvendige nye atom-kraftverk og gjenopplivede brunkull-kraftverk! Lytt til Toyota-sjefen, og lær noe!

Terje Haugom, Demokratene.