Nei – herr nystartede statsråd Jon Georg Dale!

Publisert 28.9.2018
Av Per H. Midtgaard
Foto: Sfm.no/Wikipedia (Innfelt)

Din påstand om at denne regjeringen har brukt store penger på den forrige regjeringens manglende vedlikehold av norske veier, kan umulig være riktig. Det er ikke så lenge siden det ble opplyst at etterslepet i dag er godt over tusen kilometer veg.

Det er nesten patetisk å igjen bli servert denne myten om den elendige rød – grønne regjeringen. Man blir liksom aldri ferdig med denne lettvinte måten å fraskrive seg sitt ansvar på. Når vi nu er inne på den tidligere regjeringen, slår det meg at så dramatiske statsråd rokkeringer har vi aldri sett i norsk regjeringshistorie som Solberg-regjeringen bedriver. Og det er påfallende at det utelukkende er FrP, – statsråder som slynges både hit og dit.

Det hører vel til sjeldenheten at en statsråd i løpet av en stortingsperiode, blir funnet uskikket i tre departement før vedkommende må ta sin burka å gå. Fra tid til annen har man ofte undret seg over at det å bli satt til å lede et departement, og ikle seg en statsrådhatt, kreves det ingen utdannelse eller kjennskap til faget, Det er nesten som poteten, den kan brukes til alt.

Jeg ser at den nye samferdselsministeren sverger høyt og tydelig at FrP, er det partiet som kjemper hardest mot bomveier. Jeg mener å ha sett at det siste den avgåtte samferdselsministeren, gjorde var å utplassere 300 nye bomstasjoner før han tok sin snippeske og dro til junaiten.