Nei til elbil-Europa!

Publisert 30.10.2018
Foto: Cololurbox

Dersom klima- og miljø-drømmefolket skal få viljen sin, parkere alle diesel- og bensindrevne biler for godt, vil det måtte bygges mange hundre radioaktive kjernekraftverk. Disse må til for å forsyne Europas eventuelle elbil-park med ladestrøm. I tillegg må svært mange brunkull-kraftverk bygges. Forstår ikke elbil-entusiastene hvor galt av sted dette bærer, er en vanlig sau mer intelligent! Hørt om Tsjernobyl?

Når nå BMWs forsknings- og utviklingssjef, Klaus Fröhlich, forklarer Europas bilister at moderne dieselmotorer er – og blir – mye mer miljøvennlig enn noen elbil noen gang kommer til å bli, så burde det ringe små bjeller neste gang man kjøper bil! For det første kreves det 3 ganger så mye energi til å konstruere en elbil enn en vanlig! For det andre – og det må man ha klart for seg – må alle disse menneske-fiendtlige kraftverkene bygges og drives for å skaffe energi nok til alle strøm-forbrukerne et elbil-samfunn vil ha, i tillegg til samfunnets og næringslivets energibehov! Og Fröhlich vet hva han snakker om! Elbil-hysteriet er helt irrasjonelt! Og han taler på hele bil-bransjens vegne!

Moderne dieselmotorer er driftssikre, bruker lite, og forurenser mikroskopisk! Hetsen og skrekk- og gru-informasjonen miljø-ensporede personer og ditto politikere driver med overfor dieselbilene, er den sterkt overdrevne grunnen til at soner i europeiske byer er stengt for dieselbiler, og til at bompenger plager livet av vanlige folks økonomi! Nok tull og feil propaganda er nok for lenge siden! Kjøpe bil? Velg diesel!

Terje Haugom, Demokratene