NEI til forbud!

Publisert 12.1.2021
Arkivfoto: Sfm.no

Dagsrevyen NRK1 har informert om at byrådene i Oslo og Bergen vil forby diesel- og bensinbiler – også kalt «fossilbiler». Vi som har slike biler – og bruker dem jevnlig – vil slett ikke finne oss i at såkalte politikere – rettere sagt klima-ekstremister og ditto -terrorister – fra ideologiske og halv-religiøse partier som MDG skal få herse med oss bileiere som det passer dem! De har klart å lure lydhøre velgere til å stemme seg inn i organer hvor de kan utøve sin makt og «religion»!

NEI og atter NEI! Vi vil bruke våre lovlig kjøpte, betalte, registrerte, forsikrede,  avgiftsbelagte og godkjente biler – når og hvor det er opp til oss selv! Uansett hva som brukes som drivstoff til framdriften! Byrådet i Bergen f.eks. – består stort sett av unge mennesker uten arbeidserfaring, kommer rett fra høyskole, og skal sjefe over oss voksne – inkl. drevne bilister! Ikke faen om de skal! Når NASA trenger astronaut-kandidater, kan de komme og hente predikantene i MDG, for de kan muligens gjøre nytte for seg et annet sted i Universet! Her har vi vanlige folk fått mer enn nok av hersingen deres – både i Oslo og Bergen!

Bilister med skikkelig bil – stå sammen! Kjør som vanlig, til de naturlige gjøremål hverdag og helg krever – og fritiden! Får du bøter, send dem i retur til MDG, Rådhuset, 5000 Bergen, – eller bruk dem til det de passer best til – i husets minste rom! Vi betaler nok for å bruke våre kjære biler, så bare de dummeste av oss betaler en bot! Diesel- og bensinbil holder Norge i gang. Disse valpene i MDG må holde seg unna seriøs politikk! De vinner ikke valg ved å kneble folkets rettigheter! Byrådsledere – skjerp dere! Våg IKKE å forby «fossilbilene» våre! Selv om det er kaldt!

Det er i tillegg tre ting vi alle – også MDG og V må huske: For det første forurenser el-bilens produksjon 3 ganger mer enn produksjon av vanlige «fossilbiler». For det andre står det haugevis av defekte el-biler hos høggerne, fordi de ikke kan repareres, men må erstattes av nye el-biler. Vanlige biler KAN nemlig fremdeles repareres! Og det tredje – det er ikke rart at strømprisene går til himmels, når «trendy» bileiere må lade el-bilene både titt og ofte i vinterkulda! Dette sier «overformynderiet» i MDG ikke et pip om!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.