Nettleien, moms og hovedsikringen til Europa må kuttes

Publisert 12.11.2021
Foto: Colourbox

Ja, Demokratene vil snarest skru av «hovedsikringen» og frakoble den norske strømforsyningen fra Acer og Europa. De eneste kabler som gjelder nå er innenlandskabler i Norge. Stortingsglobalistene har ødelagt vår nasjonale strømforsyning gjennom: Acer, Grønn omstilling og vindturbinparker. Dette er ikke Norges problem, og ikke norske strømkunders ansvar å hverken ta del i, eller løse energi krisen i hele Europa.

Norske politiker må alltid sette Norge først.Fakta er at norske strømkunder blir brukt som milliard-melkeku av private og det offentlige gjennom: Grådighet, og en lang rekke ulønnsomme prosjekter. Bl.a brukes grønne sertifikater, nettleie og strømavgifter og ulike klimatiltak, samtidig som det er innført flere fordyrende mellomledd i energiomsetningen som medfører ekstra milliardregninger til norske husholdninger.

I tillegg til dette kommer nå NVE den 10. november i år med meldingen og det triste budskap om at: Nettleien til det norske folk kommer til å gå kraftig opp neste år på grunn av høye strømpriser og investeringer i strømnettet. Dette må snarest  statsminister Støre og finansminister Vedum, rydde opp i  ved at staten tar denne store milliard regningen. Det norske folk har fått mer enn nok store regninger og klarer ikke mer.

Demokratene vil derfor ha kraftig redusert nettleie og fjerning av elavgift og moms på strøm til norske strømkunder. Det må også innføres en makspris på strøm i Norge, dette for å unngå de sjokkregninger som nå økonomisk ødelegger norske hjem og familier. Norsk rein vannkraft er det norske folk sin fornybare energi og eiendom – som skal brukes på nordmenn og norsk industri i Norge.

Vidar Kleppe
Bystyre og fylkestingspolitiker for Demokratene