Nissene på Løvebakken

Publisert 3.7.2024
Foto: Sfm.no

Hva annet kan man si enn at det er nisser som sitter på Stortinget? De som har regjeringsmakten er ikke stort bedre. De lyver så mye at de garantert tror på sine egnen løgner! Selv om man har dem i snakk, så skjønner de ikke bæra av hva folk sier til dem. Større nisser finnes vel ikke? Folket og behov ser de rett og slett ikke.

Helsesektoren hangler på halv åtte, og alt annet på samme måten. Når man ser på tannhelsetjenester, så er det like ille der også. Ikke engang et gebiss klarer dem å se hvordan det skal virke. Folk får vansker med å få maten inn dit den skal, og når man så får en / et virus av noe slag, så går noen ned i vekt slik at det kan stå om liv i de verste tilfeller.

Tannleger er ikke like flinke, og noen pasienter lider under at man har stolt på denne. Likevel får noen store fordøyelsesproblemer som kan resultere i at liv går tapt, særlig når det ikke nytter å snakke med en «oppegående» tannlege som ikke kan jobben sin! Så har man tannteknikere som heller ikke er godt nok rustet for sin del av oppgaven.

Det etterlyses hvem som har et reelt ansvar for at folk skal få i seg mat, tannlegen, tannteknikkeren, eller pasienten selv. Det nytter ikke for en pasient når vekttapet viser at vekten for en voksen mann runder langt under 50 kg!

Ellinor Nerbø