Norge er ikke tjent med dagens regjering

Publisert 9.8.2021
Foto: Wikipedia

Ja nå nærmer valget seg. Hvordan vil det bli de neste 4 år? Denne regjeringen vi nå sitter med er tidenes dårligste. Der har man hatt Nav skandalene. En Samferdselsminister fra KRF som totalt ignorer vegene på Vestlandet og Nord Norge og for ikke å snakke om jernbanestrekningen mellom Arna og Trengereid, der mange er uvitende om faren jernbanepassasjerene sitter i når toget passerer denne strekningen og det som har kommet frem at steinblokker begynner å falle ned på vegbanen i de norske tunellene, der en steinblokk datt nesten i hodet på en sjåfør som skulle kjøre gjennom en tunnel i Masfjorden.

Om noen skal bli drept ved å kjøre E 16 mellom Arna og Trengereid eller at ett tog skulle rase ut eller bli knust av ras mens toget befinner seg i en av de lange tunellene, eller om det skulle bli dødsfall som følge av at steinblokker raser ned i en tunell mens bilene kjører gjennom dem. Det hjelper ingenting om Hareide sier at tunellene i Norge er verdens sikreste, når det ikke blir brukt nok penger på å vedlikeholde vegene og tunellene.

Ringeriksbanen ble vurdert for ca. 10år siden, først i fjor ble banen vedlagt bygget med byggestart august i år, men hva med Nord Norgebanen. I år på vårparten ble den vedtatt bygget, men som følge disse politikerne som har hatt makt de siste årene, virker det som dette blir dradd ut i tid. Solberg regjeringen utalte at det ikke er penger til noen Nord Norge bane. Hva er det jeg sier. Den koster jo ikke mer enn 113 milliarder kr. Solberg sendte nesten 300 milliarder til Kina med tillegg mange milliarder også til andre land med tillegg svært mye til EU for EØS medlemskapet, et medlemskap som er i strid med den norske Grunnlov. Vedum sa klart at Nord Norge banen skal bygges, men fikk ville protester fra regjeringen.

Er Norge tjent med en regjering som gir bort landet til andre nasjoner bit for bit? Nei så langt i fra. Man feirer jo 17. Mal hvert år. Dette er jo den datoen som Grunnloven ble signert og de som folket har gitt tillit til å styre landet for seg, driver en åpen aktiv Høy forræderi politikk og det har til dags dato ikke fått noen konsekvenser for forræderne.

Det er nå på tide at folket for stevnet disse politikerne for folkets riksrett. Folkets riksrett er å få ved valget partiene som driver denne forbrytelsen under sperregrensen. Jeg regner med at med Senterpartiet som det største parti og da med Demokratene på vippen, at man kan begynne prosessen med utmeldingen av Norge fra EØS, at utmeldingen kan forhåpentligvis startes allerede før jul eller like etter nyttår i 2022.

Hans Bauge
Samfunnskritiker