Norge må snarest ut av Schengen!

Publisert 12.2.2018

Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

Der kan vel etter hvert skrives tykke bøker om øst-europeernes utallige tyveri-raider rundt om i vårt land. Siste eksempel er 3 rumenere som svært nylig ble stoppet i Valdres med 7 stjålne påhengsmotorer fra Nordhordland. De var tydeligvis på vei ut av landet. De knyttes muligens også til enda flere slike tyverier.

Øst-europeerne fra land som Polen, Romania, Bulgaria, Albania, Bosnia og Serbia – og fra de baltiske statene, står for svært mange i Norge som verstingene m.h.t. vinningskriminalitet i Norge. Det er hovedsakelig disse som utallige ganger har stjålet diesel fra norske lastebiler, – ranet gullsmed- og urmaker-forretninger, – brutt seg inn til eldre mennesker og rundstjålet og ofte skadet dem, – og de går igjen og igjen også innen andre tyveriområder – mye av det tyder på bestillingstyverier. Så spørsmålet er om Ola Nordmann egentlig er mer kriminell i dag enn for 30-40 år siden? Jeg tror svaret er nei. Vi ser også en del av voldsforbrytelsene med bruk av kniv og skytevåpen. Også her er en betydelig del – sannsynligvis de aller fleste – personer med såkalt utenlandsk opprinnelse. Her er også en del afrikanere og personer fra Midtøsten representert.

Da regjeringen Gro Harlem Brundtland i sin tid gjorde den egenrådige kjempetabben å melde Norge inn i Schengen-samarbeidet, gjorde den regjeringen en forbrytelse mot det norske folk! En forbrytelse med da uante (?) konsekvenser. Og samtlige regjeringer siden har kunnet konstatere hva norsk Schengen-medlemsskap har resultert i. Det kan de se hver eneste dag.  Det er bare å følge med i nyhetssendingene og avisene. Men våre såkalte folkevalgte sitter fortsatt med hendene i fanget og trekker på skuldrene mens en stor del gjenganger-forbrytere, for en stor del gjenger, fritt boltrer seg i Norge. Nok er nok, og nå må der tas skikkelig tak for å stenge grensene og sørge for streng overvåkning både ved grensene mot Sverige og ved jernbaner fra utlandet, flyplassene og båthavnene for fergeforbindelser med utlandet! Vi vil ikke ha mer av dette avskummet på fri vandring over våre grenser!

Jeg tror ikke regjeringen Solberg tar noe slikt ansvar – de ønsker jo å gi bort mer og mer av landet og dets arvesølv til utlandet, og lar seg styre mer og mer fra Brussel. Det er visstnok det som i dag kalles verdikonservatisme, og Høyre blir tiljublet av Venstre og KrF som aldri får nok innvandrere til landet. Vi trenger et sterkt Senterparti – gjerne også et sterkt Kystparti – som er de eneste tradisjonelle partiene som synes å ville ta ansvar. Vi kan ikke lenger ha regjeringer hvor lederne bare stikker hodet i sanden og later som de verken ser eller hører noe som helst! Vi har ikke valgt dem inn i sine posisjoner for at de skal sitte å sove – slik de helt klart gjør i dag! De skal være våre tjenere, og da kan vi stille kravet til dem om at Norge straks må ut av Schengen og også ut av EØS-avtalen. Disse to avtalene er bare til stor skade for landet, og tapper Norge for mer og mer av landets frihet og selvstendighet!