Norge produserer både bensin, olje og kriminelle!

Publisert 10.6.2022
Illustrasjonsfoto: Colourbox/Olav Martinussen (R.I.P)

Aldri noen gang har prisene på diesel og bensin vært høyere i den norske fjellheimen enn de er i dag. For normalt tenkende mennesker er det helt ubegripelig at dagens finansminister fra SP, ikke synes å fatte eller begripe hvilken skade han også er med på å påføre norske borgere og innbyggere grunnet politiske stahet og ren vrangvilje til å få satt ned prisene. I flere land i Europa, til og med i nabolandet Sverige, har politikerne skjønt alvoret.

I i annerledeslandet skal de sinnssyke prisene IKKE settes ned. Folk skal suges inn til beinet. Den grise-grådige norske staten blir aldri fornøyd. Selv sørger politikerne og byråkratene for enda feitere lønninger og andre frynsegoder til seg selv. For de førtsnavnte er det ikke så nøye med at alle norske borgerne nå er blitt deres slaver, i stedet for at politikerne skulle være folkets tjenere.

Det siste som nå har skjedd, er at flere reiser ut av landet og bunkrer drivstoff. På returen risikerer de å bli stoppet av enten politiet eller tollmyndighetene. Da blir det kraftige bøter og anmeldelse for «smugling av drivstoff». Bøteleggelse betyr også anmerkning på politiets rulleblad. Altså blir man i etterkant registrert som kriminell av det offentlige Norge, som landet faktisk selv er hovedårsaken til.

Norge ligger nå lavest på den europeiske moralens stige etter siste regjeringsskifte. Det er noe som er riv ruskende galt flere steder i systemet. Norge produserer ikke nå bare olje og bensin, men også kriminelle. Årsak: Landets egen sinnssyke og helt hodeløse avgiftspolitikk.

Med hilsen fra redaksjonen
Samfunnsmagasinet