Norge – et samfunn i oppløsning?

Bergen. Publisert 2.7.2017

Av Wilfred Høsteland
Foto og montasje: JH Media

Drastisk? Langt i fra. Det dreier seg nemlig ikke bare om ett problem – men et samfunn som trutt og jevnt går i oppløsning på mange måter. Vi har en generasjon av politikere – både nasjonalt og lokalt – som går mer og mer  mot folkeflertallets ønsker. Vi har en regjering ledet av det såkalte (forhenværende?) verdikonservative partiet Høyre. Vi har venstreside-partiene som i stadig økende grad ønsker flere og flere innvandrere til landet – og som like jevnt økende vil gi mer og mer i bistand – en bistand som de fleste vet for en svært stor del går til all verdens sprøyt og tøv – f.eks. kulturstøtte i milliardklassen til Øst-Europa og enda mer hjelp til korrupte og krigerske regimer som egentlig hater Vesten og Norge som takk for hjelpen. Og innvandrerstrømmen til Norge tapper landet for gigantiske milliardsummer som våre egne borgere som har slitt gjennom et langt liv – ser lite eller intet igjen for. DA har «vi» nemlig ikke råd – selv om milliardene sitter svært så løst når penger skal ut av landet! Det gjelder altså å imponere verden omkring – se hvor raust Norge er – unntatt mot sine egne innbyggere, vel og merke!

Støtter det som er galt

Vår statsminister smisker med muslimene – som også egentlig hater vårt demokratiske system – og prøvde nylig å fiske muslimske stemmer i Vallhall på en svært så provoserende måte overfor oss andre. Hun har også i fronten i såkalte «regnbueparader» – smilende og  viftende med ditto flagg – hvilket også lokale ordførere i Bergen og Oslo har gjort. De gjør seg til skitne talsmenn/kvinner for en tidspreget skitten holdning som de medvirkende frekt nok kaller Pride Paraden. Det rette navnet er jo egentlig Shame Parade!  Også her er norske politikere på stemmefiske under mottoet «vi støtter alt det gale bare vi får deres stemmer!»

Skal man ha en håndverker i dag – eller handle i en nær sagt hvilken som helst butikk, så treffer man på utlendinger som altfor ofte skjønner/snakker minimalt norsk. Slikt er vi ikke tjent med i vårt eget land! Toppen ble nådd forleden da jeg hadde besøk fra Østlandet. De ville så gjerne se vårt berømte fisketorg (som dessverre er historie grunnet politisk vanstyre!) De besøkte torget, og utbrøt like etter – «Der var jo ingen av selgerne på Fisketorget som snakket norsk!» Jeg trodde faktisk først at det var en spøk, men jeg fikk bekreftet det kort etter – bl.a. i et avisinnlegg!

Det mest helbergenske er altså dels utvisket som torg – mens resten av det betjenes av innvandrere som ikke snakker norsk! Mange av dem selger juggel som ikke hører hjemme der – utenfor all tradisjon på torget! Men lokalpolitikerne godtar jo selvsagt slikt – på samme måten som de for noen år siden brukte over 300 millioner skattekroner på å reise en torghall som ser ut som en stabel halvrustne containere, og som skjemmer et historisk og arkitektonisk elegant strøk. Hallen hadde mangler fra starten,- pluss en stor rotteplage,- og er blitt så dyr at ingen har råd til å leie plasser der – unntatt 1-2 velstående forretningsfolk!

Senterpartiet, et forsøk verd

De siste årene har flere og flere muslimer kommet inn i politikken i Norge – også i ledende verv. Ref. Arbeiderpartiets nestformann som skremmende nok en gang kan ende opp som statsminister i Norge! Oslo fikk jo ved siste valg nesten muslimsk ordfører. Hvorfor frykte den stadig økende snik-muslimiseringen av Norge? Fordi alle som vet det – vet at Islam er bygd på hat, intoleranse og terror – ut fra at Koranen tillater drap på jøder og andre såkalte ikke-troende. En generasjon av sovende politikere – som kaller seg våre folkevalgte (!!) – tillater mer og mer – tydeligvis bare det kan bryte ned tradisjonell norsk kultur og kristendommen. Og her kan vi jo minne om at helligdagsfreden, som omfatter alt unødvendig arbeid – mer og mer brytes med Høyre i spissen. For dem er det viktigst at deres egne velstående forretningsmenn må få tjene mer – gjerne på bekostning av helligdagsfreden og tradisjonell kristendoms regler. Mange butikkeiere er i mot – likeså de ansatte. Men da svarer Høyre med å gripe inn i Arbeidsmiljøloven – «dere kan holde de ansatte noen timer lenger uten overtidslønn!» – er en del av Høyre’s oppskrift på mer lønnsom forretningsdrift. Likeså mer til de velstående – mindre til pensjonistene, de uføre og vanlige lønnstakere. Egentlig tradisjonell Høyre-politikk, som kjent!

Vi trenger en ny regjering til høsten som bl.a. er villig til å reversere Høyre’s og FrP’s etter hvert mange «reformer» før galskapen får tre i kraft! Vi må tydeligvis da godta en periode med rødgrønn regjering, men jeg tror og håper at med et stadig økende Senterparti, kan det være verd et forsøk. Men i bakgrunnen truer jo det faktum at Høyre og Arbeiderpartiet mer og mer har spilt på lag de senere årene, og da trenger vi i høy grad å få en del av de aller minste partiene på banen – at de blir støttet av så mange velgere at de får makt. Det er nemlig der man finner de aller beste partiprogrammene og holdningene! TENK GRUNDIG før høstens valg!! Norge er overmodent for en forandring!

Redaksjonens merknad:
Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi benytter, behøver heller ikke være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Red.