NRK svikter igjen!

Publisert 11.6.2021
Foto: Wikipedia

Allerede torsdag den 10. juni kom meldingen at statskanalen NRK, eller som det sies på folkemunne: Arbeiderpartiets Rikskringkasting, har laget en valgautomat der ikke Demokratene er med – selv om vi stiller lister i alle 19 valgdistriktene den 13. september.

NRK eller ARK, har ingen troverdighet som en tvangsfinansiert allmenkringkaster nå de skriver følgende: NRKs valgomat er en partitest som guider deg gjennom de viktigste politiske spørsmålene. Den viser hvilke parti du står nærmest og hvilke du står lengst fra.

Dette viser med rette at Demokratene har helt rett når vi vil at NRK, beklager ARK – ikke er en uavhengig allmenkringkaster som tar demokratiet og det norsk folk på alvor og fortjener milliarder i tvangslisens. Nok er nok – og Demokratene har fått nok! NRK/AKR sin tvangslisens ovenfor det norske folk må fjernes. Enig, eller?

Vidar Kleppe
Stortingskandidat for Demokratene

Redaksjonens merknad: NRK, den fortsatt største statsfinansierte nyhetsformidleren i Norge, den såkalte «demokratiske» allmenkringkasteren (etter loven), bekrefter igjen hvor mye media-demokratiet i Norge er verdt. Ikke engang det som står trykket på papiret. Det er helt tydelig at man på Marienlyst ikke tåler andre sannheter enn den «politisk korrekte». NRK kan etter norsk grunnlov § 98 ikke stenge ute noen partier fra deltakelse i debatter og lign. NRK framstår fortsatt for de aller fleste som blodrød og sterkt venstrevridd. Å utelate et lovlig registrert parti som stiller valglister over hele landet, er skammelig gjort av den ansvarlige redaktøren. NRK skal være forsiktig med å snakke om «despoten» i Hvite-Russland. Hva er det dere driver med da, Herr Thor Gjermund Eriksen, om vi tør spørre? Har dere også glemt innholdet i pressens «vær varsom-plakat»? Red.