Oftere oppdatering på sfm.no

Publisert 30.10.2020
Foto: Colourbox

Fra og med den 1.11.2020 kan det bli foretatt oftere oppdatering av sfm.no. Vi har i en lengre periode oppdatert hver mandag og fredag (hverdager). Etter som det hele tiden kommer inn materiale til vår redaksjon, så kan det her etter forekomme oppdateringer på ukens øvrige dager. Det kan også forekomme oppdateringer på lørdager, søndager eller andre helligdager.

Så vil sfm.no igjen påminne om følgende:

Samfunnsmagasinet (sfm.no) er et tverrpolitisk fritt og parti-uavhengig nettmagasin og et av landets eldste. Vi er sterk tilhenger av presse- og ytringsfrihet. Vi forbeholder oss likevel retten til å avvise innlegg, artikler, meninger, leserbrev o. lign., dvs. dersom vi mener at disse kan oppfattes som klart rasistisk, direkte støtende og/eller sterkt personkrenkende. Innlegg, meninger, leserbrev, artikler o. lign. som vi benytter, behøver ikke å være i samsvar med vårt redaksjonelle syn. Vi forbeholder oss også retten til å korrigere og ta bort innhold.

Sfm.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som vi måtte velge å lenke til. Dersom en innsender ønsker å vise til eksterne nettsteder i ulike sammenheng, så ber vi innstendig om at disse linkene plasseres helt på slutten av meldingen/brevet/artikkelen og ikke midt i et avsnitt ved bruk av skjulte linker i teksten.

Vi gjør også oppmerksom på at alle, og helt uavhengig av om vår e-postadresse eller vårt kontaktskjema for innsendelser benyttes, så må korrekt navn og telefonnummer oppgis – selv om man vil være anonym. Innsendelser uten slik info blir slettet av redaksjonen.

Velkommen til oss.
Vennlig hilsen redaksjonen.