Beskytter vår helseminister rent barbari?

Bergen 20.9.2016
Av Terje Haugom
Illus.foto: Wikipedia

Overgrep begått mot barn og unge er en utilgivelig handling. Da trer rettsapparatet i sving, og kan overgrep bevises, venter fengselsstraff.

Når voksne lar sine friske guttebarn legges under kniven, for å skjære bort en del av kjønnsorganet – forhuden, som også er en bit av Guds skaperverk, – da er det plutselig lovlig. I en del subkulturer blir også nervesenteret klitoris hos jenter skåret bort. Ofte med ubeskrivelige smerter, blodtap, infeksjoner, og et vandalisert fremtidig seksualliv. Grusomt!

I følge disse barbariske «kulturtradisjonene» – bl.a. hos muslimer og jøder – er det synd å føle seksuell opphisselse og glede, og gjennom tusener av år har disse overgrepene blitt praktisert. Nå er altså norske leger blitt lovpålagte å utføre omskjæring på friske guttebarn. Den eller de som har vedtatt dette er ikke det minste bedre enn nazi-legene under 2.verdenskrig, som eksperimenterte med hvor mye smerte fangene tålte, brukte menneske-hud til lampeskjermer osv.

Vår helseminister har tydeligvis lagt barbariet under sine beskyttende vinger, og avkriminaliserer lemlestelsen av friske guttebarn? Hadde jeg vært lege med et slikt uhyrlig krav i min stillingsinstruks, hadde jeg sagt opp på flekken! Ærlig talt, når skal det gå opp for foreldre at disse grusomme overgrep mot egne barn er like ille som sex-overgrep? Dette er ikke kultur, men barbarisk ukultur! Joda, Jesus ble selv omskåret, vil noen si. Men han var også et lite barn, og helt i hendene på «tradisjonsbundne bedrevitere». Barbari, – intet mindre! Slik Gud har skapt oss, slik har vi rett til å få være. Hele livet!

Norsk helsevesen bør snarest ta avstand fra å legge seg flate for all verdens sprø ting innvandrere og religiøse paragrafryttere forlanger. Leger i Norge som foretar disse overgrep, bør miste lisensen! Og Stortinget må fjerne skylappene, og forstå tragedien som utspiller seg! Slike handlinger bør straffes!