Oslo byråd splitter pine!

Publisert 21.8.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Foto: Colourbox

Oslo byråds planer for et bilfritt sentrum i hovedstaden er starten på slutten for vesentlige deler av næringslivet i Oslo. De er rett og slett splitter pine gærne – med MDG som de mest gærne! At folk har stemt disse hodeløse hønsene inn i byrådet, er totalt ubegripelig! Her overdrives klima-saken så det stinker råttent!

Det sier seg selv at å levere alt som heter varer og tjenester med «sykkelbud», er dødfødt! Bedriftene i sentrums-regionen kommer til å flytte langt vekk, kanskje også flagge ut, slik Olav Thon frykter. Tusener av arbeidsplasser vil gå tapt, og det en gang så trivelige Oslo sentrum blir forvandlet til et spøkelses-sentrum, med tomme lokaler, syklende og rullebrett-kjørende rotløse individer, og med etablering av ghetto-miljø. Jo, MDG vet hva de driver med! Konsekvens-analyse har neppe vært gjennomført i det hele tatt! Erfaringer fra amerikanske byer viser oss at akkurat dette kommer til å skje. Gled dere, Oslo-folk!

MDG lever i en drømmeverden, og de tror at deres rosenrøde drømmer kan overføres til den virkelige verden! Alle vettuge, oppegående mennesker i Oslo – både dere med bensin- eller dieselbil – gå sammen om å stanse denne over-formynderske raseringen byrådet skal foreta! De tror på sin egen klima-bløff, og vil gå over lik for å nå målet! Det samme vil skje i Bergen – høyst sannsynlig. Men vikingene der vest vil ALDRI slippe dem så langt uten sverdslag!