Panikk spredning av media

Publisert 30.3.2020
Foto: Colourbox

Nå begynner jeg å lure. Jeg tror at både Norge og Sverige kommer til å lide av dette viruset lenge. Norge bl.a. tenker på viruset som dødelig for alle. Sannheten er at Corona viruset er ett svakt virus. Det rammer de svake i samfunnet, de som lider eller har lidt av en alvorlig hjerte eller lungesykdom eller andre ting. De som gjennomgår en kreftbehandling, der immun forsvaret er svakt.

De som har ett normalt sterkt immun forsvar, de klarer seg gjennom dette med i verste fall som en liten forkjølelse, en halsbetennelse eller en svak influensa. Har man hatt det en gang, så får man det ikke tilbake. Sannheten er all denne skrekk propagandaen som spres i media. Her får man i samtlige kanaler att siste døgn har så mange blitt syke, så mange har havnet på sykehus eller har dødd, men ingen verdens ting om alle de som har blitt friske.

Sist jeg så statistikken fra Kina, og det er en stund siden, var 86000 smittet, 3000 døde og 26000 har blitt friske av de 86000 og bare 3000 døde. Det betyr jo at dødeligheten er ikke stor. Det betyr rett og slett at det drives komplett skremselspropaganda i både Norge og Sverige. Det er tragikomisk at media i både Norge og Sverige ikke klarer å få ut sannheten om viruset. Den eneste sannheten som har komet ut, er å vaske hendene med såpe og varmt vann. Da dreper man eventuelt det viruset som sitter på hendene.

Jeg er ikke medisinsk utdannet, men jeg tror at jeg vet mer om viruset en mange såkalte eksperter som utaler seg og de utaler seg på en så skremmende måte at media velger å blåse det stort opp. Sannheten mine damer og herrer, er at den panikken som spres av media, er farligere enn viruset selv.

Hans Bauge