Partiet Med Dårlig Gangsyn

Publisert 14.4.2020
Foto: Sfm.no

Stortingets desiderte bråkebøtte – MDG – Miljøpartiet De Grønne (på folkemunne benyttes langt mer passende og velfortjente adjektiv enn grønne), har programfestet at folk skal reise kollektivt, med tog, trikk eller buss – eller sykle, – og bilen er i MDGs øyne djevelens påfunn på Jorden. Særlig biler som går på diesel og bensin. Batteri-biler med sine enorme, tunge batterier (som ingen vet pr. i dag hvordan skal resirkuleres!) er velsignet som folkets eneste private motor-kjøretøy! Og helst bare én pr. husstand.

Så er det da slik for de aller fleste, at det hender man skal rydde, kaste, modernisere osv. Noe som medfører mengder av skrot-planker, glassvatt, isopor, golvtepper, tapet, belegg, bleier, blikk, ødelagt murstein, leca, betong-rester osv. osv. Og er det da virkelig slik, at MDG står fast på at folk skal dra alt dette med seg på toget, trikken, bussen – eller på sykkelens bagasjebrett? Pr. definisjon – ja!

Kan det være slik – at i slike tilfeller kan man til nødt til å bestille lastebil (helst el-utgaven)? Eller kan det tenkes at MDG – som vanligvis observeres på byen og i Stortinget med hodet under armen – kan se at folk kanskje faktisk har bruk for egen bil, og kanskje også utstyrt med hengerfeste? En tilhenger er jo meget praktisk – også når behovet for en slik er til stede! Og gjenvinnings-stasjonen ligger langt av gårde, og langt fra noen form for kollektiv transport! Jeg ønsker leserne godt valg høsten 2021! Kjør diesel og bensin med beste samvittighet!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.

Redaktørens merknad: Aldri noen gang har Norge hatt et mer erkekonservativt og kontroversielt politisk parti som MDG, (partiet Med Dårlig Gangsyn). Partiets representanter opptrer med en fanatisme som er både skremmende og nærmest folkefiendtlig i manges øyne. En rekke av partiets forslag til «gode forandringer», er direkte hoderystende og ofte svært lite gjennomtenkt. Alt som bruker fossilt brennstoff synes også å være djevelens verk i MDGs øyne.

Men MDG har fortsatt ikke forstått at det er nettopp oljen i Nordsjøen som er årsaken til dagens norske ”Pensjonsfond Utland”, et fond som faktisk redder vår nasjon i dag m.h.t. den meget alvorlige situasjonen som er forårsaket av et asiatisk virus. Det er å håpe at MDG ikke får særlig stor innflytelse i verken norsk innenriks eller utenriks politikk etter neste stortingsvalg. Dette partiet kan Norge være foruten. Red.