Pensjonistene og deres rettigheter

Publisert 1.12.2020
Illus.foto: Sfm.no

Det vil være det samme om Høyre, Krf. og Venstre styrer, mulig også FrP. Vel, et FrP i regjering ville nok vært svært så enig med Høyre på dette, men når FrP ikke er i regjering, da handler de i stikk motsatt retning. Med andre ord kan man ikke stole på dem. Vi kan da kalle FrP for nyttige idioter utenfor regjering.

Pensjonistenes rettigheter? Hva med fondet som ble kalt «det norske pensjonsfond utland». Dette skulle sikre pensjonistene de soleklare rettighetene etter at de var for gamle til å arbeide. Med andre ord: Det skulle sikre pensjonistene sin alderdom. Dette ser klart ut for politikerne at dette begynner å bli ett problem.

Oljefondet er eiet av den norske stat. Er det kanskje politikerne som er staten? Neppe, for uten folket hadde det ikke vært noen stat i det hele tatt. Det hadde ikke engang vært et oljefond. Her er det noe som politikerne ikke helt har fått med seg. Det er folket som er staten. Altså er det folket som er eier av oljefondet. Det betyr at politikerne kan ikke skalte og valte med pensjonene som de lyster.

Alle milliardene som Solberg har sendt til for eksempel Kina, for å kjøpe kinesisk vennskap. Det fungerer bare ikke på den måten. Den kinesiske presidenten bare ler av Norge, og selvfølgelig da også den norske statsministeren, og da selvfølgelig og av det norske folk som godtar slike ting, men det er ikke alt hva Solberg gjør. Hun kjøper seg goodwill hos FN, for få en plass i sikkerhetsrådet. At hun bruker av folkets penger på denne måten som folket ikke har godkjent, er å definere som underslag. At hun skulle kjøpe seg goodwill hos FN, er dette korrupsjon, som sender Norge rett til topps av verdens mest korrupte nasjoner, på bekostning av de Norske pensjonistene.

Gud sier «du skal ikke ha andre guder enn meg». Det betyr ikke annet enn at de som kommer hit, skal leve etter norske skikker. Hva ulike religiøse gjør innenfor sine egne hjem, er det ingen som kan blande seg inn i. Etter Grunnloven er Norge ett kristent land og slik vil og skal vi ha det. Det har ingenting med rasisme å gjøre.

Hans Bauge
Samfunnskritiker