Pensjonisthater-regjeringen, den verste siden krigen!

Bergen. Publisert 9.3.2017

Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

De rødgrønne var ille – de blå-blå er enda verre når det gjelder holdningen til pensjonistene.  Kort sagt ser det ut til at norske rikspolitikere hater pensjonistene. Det er visstnok takken for hva de har bygd opp for dagens utakknemlige generasjoner. Takken for at pensjonistene også var med å stemme dagens regjering inn – for så å bli dolket i ryggen av «sine egne» som viste seg ikke å være deres egne!

Nå skal regjeringen med Høyre i spissen ha slutt på papirutsendinger fra offentlige etater av post til pensjonistene. De skal værsågod skaffe seg datautstyr og lære seg å bruke det – det blir jo følgelig også for dem mellom 70 og over 100! Og betale regninger pr. giro i banken er det jo slutt på allerede – HVIS det unntaksvis går, er der svære gebyrer. De skal vær så god lære seg nettbankens finurligheter på sine gamle dager. Å trakke ned bankenes høypolerte gulv er ikke lenger tillatt – med mindre man betaler dyrt for det.

Som sine forgjengere, nekter også (enn så lenge!!) å tilbakebetale det nå etter hvert velkjente pensjons-tyveriet på hele 17,5% som OECD har funnet ut at de gifte og samboende pensjonistene i verdens dyreste og rikeste land ikke trenger. Det er som kjent OECD, Brussel og Schengen som bestemmer i det såkalte frie og selvstendige Norge! De siste årene har regjeringen også funnet ut at pensjonistene ikke trenger dyrtidstillegg og andre mindre påplussinger som andre får. Det blir altfor dyrt når alle innvandrerne skal ha sin del av NAV-pengene som vi andre har opparbeidet for dem gjennom et langt og ofte tøft arbeidsliv!  Dessuten vil jo regjeringen øke bevilgningene til såkalt bistand rundt om i verden – noe KrF ønsker aller mest (var det noen som snakket om et kristent parti??). Narr meg ikke til å le!  KrF er vel ikke mer kristelig i dag enn Humanetisk Forbund.

Nei, utenverdenen krever og forventer for mye av Norge, og våre såkalte nye landsmenn kjenner sine krav (!!!???) – hvor de nå har fått vite dem fra – og hvordan de også har fått løfter om at krev så skal dere få. Norske pensjonister er regjeringens lik i lasten – og håpet er nok – ikke minst for Høyre – at de fleste avgår ved døden snarest mulig etter fylte 67 år!   Høyre er blått – blått er en kald farge – ergo er Høyre – som de fleste vel for lengst har oppdaget – et kaldt parti! Svært kaldt! Det de kan er å stemme over egne lønnsforhøyelser og feitere pensjoner.  Da ligger alltid millionene og milliardene klare på bordet! EXIT ERNA & CO! Det er valg til høsten!