Persona Non Grata

Publisert 11.2.2019
Foto: Sfm.no

Hvem er denne Mazyar Keshvari, I Wikipedia står det ganske mye om denne FrP’eren som kom til Norge i 1986 som flyktning fra Iran. Han sitter nå på Stortinget som vara for finansminister og partileder Siv Jensen.

Han er i dag en av partiets hardeste motstander, at Norge skal ta mot flere flyktninger. Dersom mister Keshvari skulle komme inn i Norge i dag, ville det neppe vært med denne iranerens velsignelse. Ja, her er det vel rom for Prøysen vil jeg tro: Skit i Norge – leve Toten.

Rundt om i landet finnes det et utall med «kaffe treff». En sammensveiset gjeng med karer møtes på et bestemt sted, til en bestemt tid, for å nyte en kaffekopp. Her utspinner det seg naturlig nok, sterke diskusjoner om aktuelles saker. Ikke minst blir politikk særdeles aktuelt. I min såkalte ti – kaffe er det intet unntak. Her dominerer flyktningsmotstanden så det holder.

Standard uttrykket er klart, «Send de tilbake til der de kommer fra. De er spekulanter som kommer hit kun for å nyte godt av våre sosiale goder. Og før vi vet ordet av det, så blir Norge en muslimsk stat. Og Sylvi Listhaug er selve dronningen. Jeg vil si at det ofte grenser mot en skjult rasisme. Det blir selvfølgelig alltid benektet.

Personlig har jeg tatt opp hvorfor denne flyktningen fra Iran, ikke er sendt tilbake til der han kommer fra. Men jeg oppnår ikke svar på det. Nei – han er jo FrP’er og det blir selvfølgelig noe helt annet. Som sagt, – det anbefales å lese Wikipedia, om denne flyktningen fra Iran. Meget interessant lesning.

Per H Midtgaard