Pisspreik, feighet og maktesløshet!

Publisert 9.3.2022
Foto: Sfm.no

Hvor står det skrevet at staten Norge skal la egne borgere blø pga. strøm- og drivstoffpriser som hører hjemme utenfor Norges grenser? Hvor står det skrevet at forhold ute i verden er nødt til å eskalere norske priser på strøm og drivstoff vi selv produserer? Vannkraften vår og oljen og gassen er det norske folks eiendom, Jonas Gahr Støre, Trygve Slagsvold Vedum og resten av gjengen som danser etter pipene i Brüssel!

Hadde dere hatt menns mot og baller, hadde dere latt deres velgere fått beholde vannkraften til max. 40 øre pr kWh, og solgt diesel og bensin på norske pumper til 12 kr literen! Vi betaler BLODPRIS for produkter som er nordmenns eiendom! Fedrene på Eidsvoll snur seg i gravene! Dere gjemmer dere bak «Slik er det bare», «Det er verdensmarkedet som bestemmer», og «Vi er bundet av avtaler».

Pisspreik! Dere er feige og maktesløse! Hadde kjærligheten til eget land og folk vært til stede hos dere som «regjerer», hadde dere tatt disse radikale grep for lenge siden! Folk må fryse og la den nødvendige bilen stå, fordi dere er EUs dilletanter og ryggslikkere! Og transportnæringen blør! Skam dere!

Terje Haugom