Politifolk bør holde seg nøytrale over alt

Publisert 4.7.2019
Foto: Colourbox

Den såkalte pride-paraden som den senere tiden har vært både i Bergen og Oslo, har i år tydeligvis fått en ny dimensjon – i gal retning. Vi har de siste årene vært vant med at fremstående politikere fra statsminister til ordførere, har gått smilende i fronten med disse avskyelige regnbueflaggene, så forfallet blant disse kjendisene er man jo nå hvert år – både i nevnte sammenheng og på andre måter, etter hvert blitt vant med.

Offentlige flaggstenger er blitt misbrukt til nevnte flagg, men Stortinget sa SELVSAGT!! Nei til å heise det. Bra der fremdeles finnes vett i landets nasjonalforsamling. Det toppet seg i år i landets to største byer da en helg gjeng politifolk, i full uniform, gikk i fronten av paraden både med regnbueflaggene og digre plakater som fortalte at de er et politi for alle. Det behøvde de ikke fortelle på en slik måte. Politiet er der – og skal være der for alle, selv om man iblant kan lure.

For en del årtier tilbake arresterte politiet homofile som sto frem. Nå er de plutselig på partisk lag med dem. Til og med i New York beklaget politiet tidligere oppførsel mot homofili. Hva har de egentlig å beklage både her i landet eller i New York? Politiet handlet etter tidens lovverk og var derfor i sin fulle rett – og plikt. Skal politiet nå også beklage arrestasjon av tidligere forbrytere fordi de i tilfellet er ute i det fri igjen? Det er blitt slik også innen homo-kretser at når de bare skriker høyt nok, så blir det som før var kriminalitet nå lovlig. Slik er det også innen en del andre områder. Løgnen blir snudd til sannhet – kriminalitet blir snudd til lovlig.

Jeg har nevnt det tidligere;- kanskje vi snart kan se en annen skammens parade – nemlig pedo-parade? Spørsmålet er relevant. Vi lever jo i et moralsk stadig forfallende samfunn generelt. Min respekt for politiet var ikke overdrevet høy fra før av, men nå har det sunket kraftig. På en skala fra 1 til 10 vil jeg antyde 3! Når det gjelder samme skala for politikerne vil jeg sette tallet fra 0 til maks 1!

Wilfred Høsteland