Regjeringen bryr seg ikke!

Publisert 22.4.2022
Fotos: Sfm.no

Vi har ren, norsk energi, og vi har norsk olje, bensin og diesel. Disse viktige naturens produkter er nordmenns eiendom. Fullt og helt! Den prispolitikken regjeringen fører, er en skam for folket, og en ren plyndring. Det skulle bare mangle at ikke en patriotisk norsk regjering kunne selge norsk strøm til norske husstander og bedrifter for 36 øre pr. kWh, og norskprodusert bensin og diesel til 12 kr. literen – uansett hvor i Norge, og uansett hva utland må betale!

Hvorfor lar våre topp-politikere bare humla suse, og gir seg en f…. i hvordan norske borgere sliter for å kunne bruke bilen, lage seg anstendig mat og holde varmen i hjemmet? Skal vi få orden på dette, må tydeligvis noen på Stortinget stille kabinettspørsmål! Støre og Slagsvold Vedum er tydeligvis ikke interessert i å gjøre de enkle grep som må til!

Skulle nesten tro at kyniske og griske bedriftsledere i våre største bedrifter og fagforeninger hvisker dem i øret, at Gud nåde dere dersom dere setter ned prisene på drivstoff og strøm! Og herrefolket i Brüssel har nok noen skitne fingre med i det råtne spillet! Og bruk ikke krigen i Ukraina som unnskyldning for dette kollektive tyveriet som foregår! Det har ingen sammenheng med norske priser på nordmenns norske strøm og olje, – det er bullshit å prøve å innbilde folk slikt!

Lesere, – dere vet hvilke partier som kan gjøre slutt på den parlamentariske ransbølgen vi alle sliter med nå for tiden. Vi trodde på valgløfter fra AP og SP, og nå ser vi hva vi fikk! En nasjonal skandale som de ikke vil snu!

Terje Haugom, Demokratene.