Regjeringen støtter antisemittisme!

Publisert 22.11.2019
Illus.foto: Colourbox

Det fremkom forleden i et TV-program at Regjeringen har bevilget ca. 55 millioner kroner til «palestinske» skolebøker som inneholder historieforfalskninger og antisemittisme. I bøkene er f.eks. kart av – og beskrivelser av Israel utelatt.  Fra før av vet vi jo at både tidligere regjeringer av Stoltenberg og den nåværende regjeringen alt-i-alt har gitt milliardbeløp til den såkalte palestinske selvstyre-regjeringen – til en «regjering» uten en egen nasjon, og som heller aldri har vært en nasjon. Norske milliarder har altså gått til et terror-regime som har som mål å utradere Israel både fra kart og fra sitt gamle land.

Her er det svært interessant å merke seg at mens milliardene strøs rundhåndet ut til mangt og mye merkelig rundt om i verden – både terror-regimer og kultur, etc. etc., så skjærer regjeringen Solberg ned på bevilgninger til nødvendige medisiner til kronisk syke mennesker og til barn som trenger både briller og dyr tannbehandling. Norges velferd er på rak vei nedover under blå-blått styre!

Det er jo som kjent «normalt» – ref. også til konservative regjeringer andre steder i verden gjennom årene. Det er altså for dyrt å bruke penger til helse for våre egne, men der er aldri pengemangel når Erna Solberg og hennes statsråder reiser på PR-turer til det store utland med fete sjekker for å vise sin raushet og rikdom. Kanskje på tide at disse mottakerne får vite hvordan Solberg & Co. behandler sine egne borgere?!

Wilfred Høsteland