Regjeringens overdrivelse om drivstoff!

Bergen. Publisert 12.3.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Illus.foto: Colourbox

Biler som er konstruert for å gå på ordinær diesel eller bensin, skal IKKE bruke det bio-skvipet regjeringen vil prakke på oss! Motorhavari og ødelagte motorer for 470.000 biler av vår norske bilpark blir resultatet, dersom nordmenn tvinges til dette! Og de flotte, verneverdige bilene må parkeres for godt! Galskap! Nå har Regjeringen og miljø-ekstremistene på Stortinget drevet dette klima-tullet altfor langt! Nå må de se å få bakkekontakt igjen!

Terje Søviknes og Siv Jensen: Har vi ikke mer olje i brønnene våre, og langs hele vår kyst, kanskje? VI VIL IKKE HA DERES BIO-DRIVSTOFF, som produseres på åkrer, hvor det skal dyrkes mat for dem som sulter i verden! Dette miljø-sludderet deres går over alle grenser! Nå er det pinadø nok!!

Herved oppfordres alle vettuge nordmenn til å kjøre på vanlig, motorvennlig drivstoff, – og boikott bio-pumpene fullstendig! Det er SOLA som styrer klimaet på Jorden – som alltid -, men det går ikke inn i huet på Venstre og Miljøpartiet De Grønne! Og nå ser det ut som Høyre og FrP er smittet også! Uten BILEN stopper Norge! Uten skikkelig drivstoff stopper BILEN! Hva vil miljø-ekstremistene på Løvebakken finne på da?? Da er det kroken på døren for norsk samfunnsøkonomi, og vanlige folks muligheter til å få gjøre de nødvendigste ting! Tenk å stjele maten fra de sultne i Afrika, bare fordi man skal være så inn i granskauen prektige verdens-reddere, og bruke matjord til å produsere bio-skvip!! Skam dere! Det er mer fornuftig å la bilene gå på god, gammeldags hjemmebrent! På Hedmarken finnes gode oppskrifter på slikt…

Til høstens valg må disse individene UT fra vår Nasjonalforsamling, og samfunnsbevisste mennesker som forstår hvor viktig vår eksisterende bilpark er for alle nordmenn, de må velges INN! Dette vanvittige miljø-tullet må legges død – en gang for alle! Kjør skikkelig diesel og bensin, folkens!