Religion og politikk

Publisert 6.12.2020
Foto: Colourbox

Når religion går til hodet på folk, er det ikke så greit. Stort bedre blir det heller ikke, når en klima-religion uten en eneste gud forkynnes for hele folket – og særlig fra Stortingets talerstol. Når kampen mot privatbilismen – og da mener vi ordentlige, ekte biler som går på ekte drivstoff – ikke lekebiler som går på batteri, – er MDG-bibelens eneste budskap fra en menighet som kaller seg politikere, ja da er det høyst betimelig å rope et varsko! Hitler fikk lettlurte mennesker til å tro på seg, Trump klarte det samme, Ayatollah Khomeini likeså, og MDGs pastorer Bastholm og Berg prøver å omvende oss ekte bilister til å tro på et paradis på jord, uten bensin og diesel allerede fra 2023! Og for å oppnå nirvana vil de helst bruke tvang!

Takk og lov for at vi har FRP og Høyre, som på ingen måte vil la MDG-menighetens yppersteprester få herje med det norske folk og vår nasjonal-forsamling! Derimot vil disse ekte politiske partier hevde den enkeltes rett til å bestemme selv mht. valg av bil og drivstoff i mange, mange år videre! MDGs overdrivelser om verdens undergang, og fossil-bilene som årsaken til Armageddon, er så totalt ute på bærtur som det går an! Det er å håpe at folk bruker sunn fornuft i stemme-lokalene, når de skal velge mellom framgang og vekst, eller et kvasi-religiøst diktatur høsten 2021! En stemme til MDG er en spiker i kisten for demokratiet i Norge!

Hvor er MDGs moral og etikk, når de lukker øynene totalt for de fattige afrikanerne og deres barn, som kryper rundt i kobolt-gruvene og graver ut kobolt-malmen med bare fingrene, for at elbil-produsentene skal få det nødvendige kobolt til de enorme batteriene? Og mobiltelefon-produsentenes behov likeså? Og hvorfor kommenterer MDG aldri det faktum, at de nyeste diesel- og bensinmotorene har aldri vært så rene mht. utslipp som nå? Og så vil MDG bli oppfattet som seriøse! Våkn opp, du som sover!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.