Rent tøv fra Mathias Fischer i BT

 

Publisert 5.4.2018

Av Wilfred Høsteland
Pressefoto: Frp/Bjørn Inge Bergestuen 

Norske medie-kommentatorer fornekter seg ikke. De tilhører vel den 80% delen av norske journalister på venstresiden. BT-kommentator Fischer skriver mye tøv i anledning Sylvi Listhaugs virke som statsråd og avgang. Ifølge Fischer har Listhaugs konto vært i minus fra dag èn og hun har i følge ham aldri gjort noe som helst som statsråd.

Sylvi Listhaug er vel den modigste statsråden vi har hatt – den mest direktetalende – en som man virkelig vet hvor man har. Slikt blir selvsagt ikke tålt fra den tåkefylte venstresiden. Den største brøleren og den mest ufine holdningen i den aktuelle saken kom fra Jonas Gahr Støre.  Når han trekker inn Utøya-tragedien og så å si tillegger Listhaug å misbruke den, da er det Støre som gjør seg skyldig i en makeløs tabbe. 

Han prøvde å fremstå som en gråtekone for Utøya-ofrene og deres etterlatte, men begikk i stedet en gedigen skivebom – en virkelig råtten tabbe. Nå er jo ikke Støre så ukjent m.h.t. ubetenksomme tabber – han førte jo omtrent alene Arbeiderpartiet til nederlag før valget ved å bebude skatteøkninger. Noe mer tankeløst skal man lete lenge etter like før et valg!

Vi har igjen fått en bekreftelse på det Listhaug uttalte – at Støre ikke egner seg som statsminister og ville blitt en tragedie. Tragedien er han allerede blitt! Listhaug vant selv om hun gikk. Hun kommer nok sterk tilbake!