Renteøkningen er et alvorlig feilgrep av Norges Bank!

Publisert 14.12.2023
Foto: Wikiepedia

Mange i Norge vil få enda større økonomiske problemer i tiden som kommer. Og grunnet en særdeles grov uansvarlighet, som de ansvarlige i et av verdens rikeste land, i dag utøver overfor landets egen befolkning. Samtidig fortsetter milliardene å renne ut av den norske pengebingen til flere verdens-hjørner.

Renteøkningen et alvorlig feilgrep fra Norges Bank! Vi skal hjelpe folk i reell nød, men hva med våre egne som sliter? Sfm.no spør derfor rett ut hvem det er som setter folk opp mot hverandre? Jo, det gjør våre folkevalgte på tvers av flere partigrenser etter vår mening. For en råttenskap, og som vi ikke hadde trodd at landets befolkning skulle få oppleve i eget land. Og i fredstid.

Nå blir det også ytterligere økt grensehandel, og grunnet individene som åpenbart ikke synes å skjønne noe som helst. Heia Norge. Dette er veien for fedrelandet. Å gå baklengs inn i framtiden. Byråkratiet, Stortinget og Regjeringen viser folk flest vinterveien. Selv storkoser de seg i sine varme pengebinger. Svik kalles sånt!

Jan Hansen
Frilansjournalist MNJ
Ansvarlig redaktør.