Skremmende mye Israel/jødehat i Norge

Publisert 8.6.2020
Foto: Colourbox

Det er mange år siden det ble sagt at Norge var det mest antisemittiske land i Europa. Ja vi kan jo bare ta utgangspunkt i venstrekreftene i Norge,- noen dusin organisasjoner, – og ikke minst at den ene norske regjering etter den andre pøser på med i alt milliardbeløp til de såkalte palestinske selvstyremyndighetene som i praksis ikke er noe annet enn terror-baserte sammenslutninger. Norsk antisemittisme er også solid foret av mediene – i første rekke NRK, dernest TV2 og pressen. Se bare hvilke representanter i særdeleshet NRK har sendt til Midtøsten de siste 20-30 årene! Det skulle si temmelig mye!

Jeg sitter i skrivende stund med avisen «Midtøsten i fokus» nr. 3/2020 i hånden, og det er lesning til å bli nærmest vettskremt av. Den dokumenterer at 58 – femtiåtte – norske organisasjoner ber om fri våpenstrøm til terrororganisasjoner. Det hele skal være anført av Fagforbundet som initiativtaker. Her må jeg referere til www.miff.no for flere detaljer – det vil ta altfor stor plass her. Men det er svært interessant å få en bekreftelse på hva de 58 organisasjonene står for – og selv da kunne vurdere hvilk av dem som ikke fortjener støtte. Navnene får dere komplett i nevnte avis-utgave. Nevnte avis kan også fortelle at en god del krigshissing mot Israel finansieres av våre skattepenger – det er altså ikke det minste bedre under regjeringen Solberg enn under tidligere regjeringer.

Vi kjenner godt til en lang rekke av de nevnte 58 organisasjonene i Norge som gjennom mange år har drevet skittkasting og løgnaktig informasjon mot Israel og jødene. Paradoksalt nok er en del av dem såkalte kristne – som bl.a. KFUK/KFUM, Kirkens Nødhjelp, Kvekersamfunnet i Norge, Norges kristelige studentforbund og en såkalt humanitær organisasjon som Norsk Folkehjelp! Den norske kirke er heller ikke unntatt fra hylekoret mot Israel og jødene.

Det er en erfaring både undertegnede og mangfoldige andre har erfart gjennom årene – nemlig at man ikke behøver å forsøke å skrive leserbrev med facts om Midtøsten-konflikten til de aller fleste norske aviser. Og for all del ikke pro-Israelske innlegg. De er på forhånd dømt til papirkurven/delete-knappen. Dokumenterte facts er nemlig ikke-stoff – det stemmer ikke overens med hva hoveddelen av norske medier står for. Historiske avsløringer blir ikke tålt.

Eksempler er at man ikke må prøve på å fortelle mediene at «staten» Palestina aldri har eksistert og at den «palestinske» befolkning følgelig ikke har noe som helst krav på eget land. De er nemlig ALDRI blitt frastjålet eller drevet bort fra sin egen stat! Det er derimot jødene – som etter hvert har tatt tilbake sine gamle landområder – og som sikkert vil ta tilbake enda mer fremover. Judea og Samaria er eldgammelt jødisk kjerneland og er IKKE okkupert (den såkalte vestbredden). Og ikke minst HELE Jerusalem har i minst 4 tusen år vært jødenes/Israels udelte hovedstad!

Spesielt våre yngre generasjoner – som hyler mest under demonstrasjoner – er totalt historieløse og er lurt inn i løgnen via mediene og politikere. Det var hovedsakelig terrorkongen Yassar Arafat som i sin tid lanserte løgnen om en frastjålet palestinsk stat. Han kalte seg selv palestiner – han var Egypter!

Jeg vil oppfordre sannhetssøkende mennesker i forb. med Midtøsten og ta kontakt med www.miff.no og lese organisasjonens ypperlige avis. Den er til å bli informert og klok av!

Wilfred Høsteland