Slike gutter, det vil gamle Norge ha!

Publisert 28.1.2019
Foto: Wikimedia Commons/Trond Strandsberg

Kjent strofe fra den eviggrønne sangen «Mot i brystet». Og gutter som Sigurd Sjursen – DET vil alle motstandere av bompenger i Norge ha! «BOMFRITT Norge – Nok er Nok!» som Sjursen har stiftet, det er en organisasjon som absolutt ALLE nordmenn som er drittlei bompenger må melde seg inn i, dersom de tilfeldigvis ikke allerede har meldt seg inn i Demokratene. DEM har i flere år arbeidet for samme sak som det Sigurd Sjursens organisasjon arbeider for, og vi er i god vekst!

Til høsten er det kommunevalg. Det ville være kronen på verket om Sjursen og Co. klarer å stille lister over hele landet! Sammen er vi sterke, og jo flere vi er, jo større er muligheten til å få satt et endelig punktum for landeveisrøveriet de folkevalgte på Løvebakken absolutt ikke vil være foruten!

Demokratene vil tilføye, at det absolutt ikke må tillates veiprising! Satellitt-overvåking av dine og mine bevegelser vil vi IKKE ha! De fleste betaler for sitt drivstoff ved pumpene, og noen betaler for sin lading! Og DET – sammen med Årsavgiften («Trafikkforsikrings-avgiften») – er det vi bilister MAX skal betale for å få bruke våre biler – uansett hvor i Norges land! That’s it!

Staten må vedkjenne seg det ansvar for vei, bro og tunnel i Norge, som de klarte å lure over på oss bilister i 70- og 80-årene, og som bare har eskalert i årene som fulgte! Demokratene ønsker Sjursen og hans tiltak hell og lykke!

Terje Haugom DEM