Snåle TV-antrekk

Publisert 2.3.2020
Foto: Wikipedia

Så vidt jeg har hørt er det NRK som holder Dagsrevy-folkene og værvarslerne med klær.  For dem av disse som har litt sans for hva som ser bra ut eller ikke,  må det være litt pinlig å stå frem i full figur på skjermen.  Jeg sikter til mørke dresser som ser ut til å være skrudd oppover bena. De er så smale at de nærmest ser kvelende ut. De må jo ha smurt seg inn med olje før de klarte å få buksene på?   Og ikke nok med det;- de tilhørende jakkene ser ut til å være minst ett nummer – eller 10-15 cm for korte.  Jeg lurer på om dette er en nyere mote eller om en amatør-skredder har tråklet dem sammen i full fart for å få dem ferdige til sendingene….?

Jeg observerte for øvrig en ditto kledd mannsperson i en annonse for dresser i en herværende avis nylig – en dress som så enda verre ut.  Den så nærmest ut til å være sydd sammen rundt bena på vedkommende.  Den må tydeligvis klippes av vedkommende før sengetid!  Det kan i tilfelle bli temmelig dyrt i lengden!

For noen tiår siden skulle buksene være så vide at man kunne plassere begge bena i ett bukseben – romslig og flagrende.  Hvis det er en ny mote med ekstremt trange bukser og ditto korte jakker som de ser ut til å være vokst fra,- så må både NRK, TV2 og andre være lurt inn i latterlighetene av en eller annen motekonge som kanskje sitter og ler seg i hjel av folks dumhet og mote-slaveri!  Noen biter tydeligvis på alt som kommer – om det så skulle være å gå med bakdelen bar!  (Se f.eks. på en del av dagens dongeribukser med «lufting» både her og der!)

Wilfred Høsteland