Solberg-regjeringen er og blir en katastrofe for landet vårt!

Publisert 9.10.2019
Pressefoto.

Lands-saneringen fortsetter fra Solberg & Co. Det var ikke så få ganger man hørte fra generasjonene før oss at Høyre alltid var et klasseparti hvis velgere var seg selv nok. Og de eldre før oss uttalte også at «Høyre er et lønnstakerfiendtlig parti med en stygg ånd! Det er de velståendes og vellykkedes parti!». Ja det er vel etter hvert blitt adskillig flere som kan underskrive nettopp disse utsagnene som fortsatt er en realitet. De mest velstående har fått solide skatte-lettelser!

Det siste på Solberg-regjeringens saneringsplaner for landet er å gi 60 ansatte ved Brønnøysundregistrene sparken ved å holde tilbake statlige midler. Det nestsiste var å legge ned dusinvis med tingretter og sentralisere de gjenværende. M.a.o. å svekke vårt rett-system.

NSB er ødelagt og splittet opp i mer eller mindre tvilsomme ingredienser, og vannkraften står for tur. Tradisjonelle fagforeningsavtaler er i startfasen av statlig Høyre-ødeleggelse. Flere svake grupper som uføre og arbeidsløs ungdom skal få langt mindre å leve for. Og de eldre skal vær så god klare seg med det de har. Ingen av disse grupperingene er jo blant Høyres velgermasse, og blir det nok heller aldri! Høyre-folkene har det jo så trygt og godt, så skitt i de andre! Det er egoistenes parti.

Ingen regjering før denne har laget så mye splittelse og håpløshet blant titusener av mennesker i Norge som regjeringen Solberg. Det blir nok også regjeringens ettermæle en dag. Mange fortviler over alle de såkalte reformene som de blå-blå har gjennomført og har planer om å gjennomføre. Politireformen er – som alle nå vet – en fiasko. Det kan vel samtlige gjenværende lennsmanns-kontorer og andre innen etaten bekrefte. Sykehusreformen har skremt vettet av hundretusener mennesker, og store protester tas ikke til følge. Egenandelene for medisiner og legebesøk er øket de siste årene.

Det aller siste er at homofile foreslås å få visse medisiner gratis, mens kreftpasienter og noen andre pasientgrupper ikke får den beste medisinen fordi den er altfor dyr!! Dette er jo mildest talt helt horribelt, og vitner om en kald holdning uten sidestykke. Den søkkrike norske stat har ikke råd til medisin for syke mennesker!! Høyrepolitikk! Viktige militære enheter i nord flyttes sørover hvor de ikke trenges særlig mye, og andre enheter legges ned. Kommuner og fylker skal slås sammen med tvang trass i klare protester fra solide flertall. Her skal det også sentraliseres og gjøres mest mulig tungvint og vanskelig for folk flest.

Det er gledelig å høre/lese at Senterpartiet akter å reversere og/eller stoppe all denne politiske hensynsløsheten og direkte galskapen fra Solberg & Co.   SV antyder å støtte dette, mens AP og Støre fortsatt vingler like mye og kan visstnok kanskje støtte det. Men hans holdninger kan man jo ikke stole mer på enn Venstres.   Og Venstre og KrF har man vel stort sett gitt opp. De kan vel egentlig snart pakke sammen. MDG bør vel ikke nevnes. Det er jo egentlig en surrende samling av tankeløse ungdommer som gjerne støtter arbeidsløshet og by-død bare de får noen kvadratmeter mer med gress og flere sykkelstier.

Jeg har aldri stemt sosialistisk, men jeg har ikke noen betenkeligheter med å se tilbake på solide ansvarsfulle statsledere fra AP som Einar Gerhardsen, Oddvar Nordli og Trygve Bratteli. Det var ironisk nok AP ved Gro Harlem Brundtland som startet de mest alvorlige nedrivnings-prosessene for Norge ved bl.a. Schengen-avtalen og EØS. Hun burde også lært av de tre forannevnte i sitt eget parti, men var nok altfor arrogant til å gjøre det. Noen lærer som kjent aldri – et grelt eksempel er den sittende regjeringen som jeg vil påstå er og blir den mest mislykkete i Norge etter 2. verdenskrig!

Det bryr Erna Solberg og Siv Jensen seg selvsagt ikke om hver gang de drar utenlands med fete gavesjekker på hundrer av millioner kroner! Og KrF vil jo gi enda mer i såkalt bistand. Så stå på Trygve Slagsvold Vedum – du puster nå Høyre i nakken med nesten 20% oppslutning i følge nylige målinger! Solberg-regjeringen er og blir en katastrofe for landet vårt! Fri og bevare oss for flere perioder med denne regjeringen!

Wilfred Høsteland