Sommersesong på sfm.no i tiden 15.6 – 15.8.2020

Publisert 12.6.2020
Foto: Sfm.no (Jan Hansen)

Kjære lesere, annonsører og øvrige kontakter.

Herved informeres dere alle om at vi starter vår sommersesong for det 22. året på rad. Det betyr at sfm.no bare blir oppdatert hver mandag i perioden 15.6.2020 – 15.8.2020. Vår redaksjon kan nås i hele denne perioden, men vær obs. på at det kan ta tid før vi får besvart henvendelser grunnet bl.a. ferieavviklinger.

Året 2020 har så langt vært meget tøft for oss alle – hver på sin måte. Vi håper også at denne pandemien snart gir vike, slik at vårt samfunn kan gå tilbake til normale forhold. En del er det lettet på i skrivende stund, men en del gjenstår. Vi i sfm.no mener det var riktig å stenge ned hele Norge i de aller verste månedene mars og april. Det tror vi har spart mange menneskeliv.

Vi håper og ber all fortsatt om at dere følger de helseråd som kommer fra FHI, og at hver og en av oss viser hensyn til hverandre og holder sikker avstand, og ikke minst er nøye med egen håndhygienen så ofte som mulig. Det i seg er gode smitteverntiltak. Da gjenstår det å ønske alle og enhver en riktig god sommer. Kjør forsiktig og regn med økt trafikk på norske veier denne sommeren grunnet økt feriering i hele Norge.

Med vennlig hilsen, på vegne av oss i sfm.no.
Jan Hansen, ansvarlig redaktør.