Spillet mellom kjønnene!

Publisert 3.2.2018

Av Terje Haugom
Foto: Privat.

«Han la hånden sin på låret mitt da vi satt til bords!» «Han blunket til meg!» «Han fortsatte å flørte, enda han så gifteringen min!» «Han sa jeg hadde vakre øyne!» «Uten forvarsel kysset han meg på munnen!» «Da vi danset, holdt han meg så tett inntil seg, at jeg kjente det harde lemmet hans! Heldigvis var låten så å si ferdig!» «Han la armen rundt meg da vi kom ut fra møtet, og spurte om vi skulle ta en drink i baren senere på kvelden!»… osv., osv.

Naturen er bare slik, jenter! Spillet mellom kjønnene har alltid vært slik, og kommer alltid til å være slik! Alt dette som jeg har brukt som eksempler ovenfor, er ikke å regne som strafferettslige handlinger, som mishandling, voldtekt, draps-forsøk eller drap. Det er bagateller! Men glupingene bak «Me-too-kampanjen» har hauset opp spillet mellom kjønnene til «varsling av disse grusomme, traumatiske episodene», og ballade og bråk i evigheter i media, og dyktige personer – både innen politikk og andre levebrød – er blitt utsatt for en heksejakt av enorme dimensjoner!

Liv og karriere lagt i grus, bare fordi spillet mellom kjønnene resulterte i bagatellmessig nærkontakt, som kunne vært oppgjort med en suser – der og da! Men som trekkes fram i ettertid, bare fordi slik «varsling» er blitt en farsott. Som Facebook, Twitter og Snap-Chat! Det er populært å være med i hylekoret! Har dere «varslere» tenkt over hvilke ødeleggelser og problemer dere skaper, bare pga. en «uønsket» bagatell? Den stakkars «synderen» skal jo leve et fullverdig liv videre – etter at medie-helvete har lagt seg! Er det da uten komplikasjoner? Hva med familien, arbeidsplassen, rykter osv.?

Det er nok nå, jenter! Er dere så hårsåre, at slike bagateller – populært, men feilaktig kalt «seksuell trakassering» – blir verdens undergang for dere, så la være å oppsøke situasjoner hvor hyggelige, naturlige menn er til stede! «Me-too-kampanjen» er i all hovedsak preget av overdrivelser, satt i scene av opphauset hysteri – om ingenting! Alvorlig talt – nok er mer enn nok! Skjerp dere!