Stans EØS-milliardene til kriminelle

Publisert 10.8.2020
Foto: Sfm.no

Nå må det bli slutt på at Norske EØS-milliarder finansierer utenlandske kriminelle. Viste du at Norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk – gir kriminelle EU og EØS- borgere, fri adgang til Norge. Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp – da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge.

Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS forkjemperene på stortinget i AP, Høyre, FrP, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette. Min løsning på dette er selvsagt at Norge snarest mulig må si opp EØS og Schengen-avtalen – og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk – der norsk lovgivning vedtatt av stortinget skal bestemme.

Demokratene kan ikke lengre godta at det norske folk skal la seg diktere av «EU-pampene» i Brussel. Derfor må EØS-avtalen sammen med Schengen og Acer avtalene snarest sies opp. Viste du forresten: At EØS-avtalen kan sies opp med ett års varsel? Å si opp disse håpløse «husmannskontraktene» vil selvsagt bli en av de første viktige forslagene som Demokratene vil fremme – når jeg med velgernes hjelp i september 2021, forhåpentligvis – gjør comback på stortinget igjen.

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder i Demokratene