Statsminister Støre svikter alle nordmenn som sliter

Publisert 12.1.2023
Ftoto: Privat

Gode nordmen, statsminister sin nyttårstale for 2023 var etter min mening en historisk dårlig nyttårstale av «tåkefyrsten» Støre. Ingen konkrerte forslag og løsninger på nordmenn sine utfordringer i det vanskelige året 2023.

Og jeg må si følgende til statsministeren: Ditt budskap til det Norske folk i din nyttårstale var meget tarvelig, skuffende, trist og politisk tannløst av en partileder som i valgkampen gikk til valg på AP- slagordet: Nå er det vanlige folk sin tur. Mer fellesskap. Mindre forskjeller.

Dessverre er sannheten at statsminister Støre, nå beviser i ord og handlinger at han har sviktet: Norge og det norske folk som statsminister, sosialist og internasjonal globalist – som aldri setter Norge først.
Statsminister Støre, hadde i sin 15 minutter tale nå i kveld mulighetene til å gi nordmenn et godt håp i det nye året 2023, men han feilet og sviktet alle nordmenn når han ikke kunne komme med et eneste nytt nødvendige tiltak ovenfor eksempelvis: De sterkt usosiale strøm, matvarepriser og drivstoff prisene, som nå for hver KWh «knuser» norske hus og hjem.

Den tragiske rød-grønne globalistregjeringen til Støre som beviselig er en av norgeshistorien svakeste og som aldri setter Norge først – må snarest gå av. Nok er nok!

Vidar Kleppe
Demokratene i Norge