Stor begeistring for Bangkok Michelin Guide

Publisert 10.12.2017

Kilde/Foto: Cisionwire

Bangkok er godt kjent for sine kulinariske opplevelser, og i går fikk byen endelig sin egen utgave av Michelinguiden. Bangkok Michelin Guide gjør det mulig for byen å sammenlikne seg med reisemål som New York, Paris og London. Michelinguiden er en utrolig godt kjent guide til de beste restaurantene i verden. Blant de 17 vinnerne finner vi restaurantene Gaggan, Bo.lan og Paste. 

Har du noen gang vært på Nahm, Le Normandie eller Mezzaluna? Da bør du prøve det neste gang! Disse tre restaurantene og 14 andre restauranter i Bangkok er omtalt i Michelinguiden for 2018. Guiden ble lansert 6. desember og dekker alle slags restauranter, fra gatekjøkken til finere spisesteder. Thailands turistmyndigheter er offisiell partner og oppfordrer turister, lokale og forretningsreisende til å utforske Bangkoks kulinariske opplevelser.

– Thailands turistmyndigheter er svært glade for at Michelinguiden omsider er en realitet. Dette er svært viktig for å fremme Bangkok som en by for matelskere. Mange reisende mellomlander i Bangkok på vei til andre reisemål, og vi skulle gjerne sett at de tilbrakte en natt eller to her og fikk oppleve hva denne fantastiske byen har å tilby. Vi tror at denne guiden kan overtale dem til å gjøre nettopp det, sier Pakkanan Winijchai, direktør for Thailands turistmyndigheter i Norden og Baltikum.

Bangkok-utgaven er tilgjengelig på thai og engelsk, både i trykt og digital versjon.

Restauranter med to stjerner:
Gaggan
Le Normandie ved Mandarin Oriental Hotel
Mezzaluna ved Lebua Hotel

Restauranter med én stjerne:
Bo.lan
Chim by Siam Wisdom
Nahm ved Como Metropolitan
Elements ved Okura Prestige
Ginza Sushi-Ichi
J’AIME by Jean-Michel Lorain
Jay Fai
L’Atelier de Joël Robuchon
Paste
Saneh Jaan
Savelberg ved Oriental Residence
Sra Bua by Kiin Kiin ved Siam Kempinski Hotel
Sühring
Upstairs at Mikkeller

Her finner du alle Bangkok-restaurantene som er omtalt i Bangkok Michelin Guide for 2018:
https://guide.michelin.com/th/en/bangkok/dining-out/the-michelin-guide-bangkok-2018-has-arrived/news