Stor skam over flere regjeringer grunnet økt kriminaliet!

Publisert 20.2.2017

Av Kåre Eriksen, Moderatene
Illus.foto: JH Media (Olav Martinussen)

Takk til TV2 som startet opp med programmet ”Åsted Granskning” igjen den 13. februar 2017. Det hele startet opp med å vise ei 91 år voksen dame som var blitt lurt av en mannlig kjeltring som kom hjem til henne for å reparere signalene til hennes TV. Selve «reparasjonen» skjedde fort og i motsetning til virkelige reparatører skulle denne «karen» ha kortet og koden til kvinnens bankkort. Deretter forsvant kjeltringen ut og både han og hans kvinnelige medhjelper forsynte seg grovt av pengene til kvinnen.

Senere i programmet fikk vi se bilde av flere afrikanere. Hvor lenge de har bodd ulovlig i Norge er det ingen som vet. Via våre åpne grenser har de tatt seg inn i landet vårt. Først etter at de har gjort så ulovlige ting som Politiet har reagert på, har de blitt pågrepet og puttet innenfor murene i noen dager for deretter å ha blitt sluppet ut igjen for å forsette sine lysskye virksomheter. Etter mange nok pågripelser har de på papiret blitt utvist fra Norge. Men politimyndighetene får ikke sendt de ut for disse menn har og vil selvsagt ikke oppgi sin identitet

Arbeiderpartiet sa ja til både EØS og Schengen. Daværende statsminister Gro Harlem Brundtland lot ikke engang Stortinget få lov til å behandle denne saken. I sin iver med å bli verdens helseminister hadde hun heller ikke tid til å skrive under avtalen, men sendte sin statssekretær Meland for å skrive under avtalen. Siden vi ble med i Schengen har alle som har kommet til et europeisk land hatt anledning til å reise videre uten å registrere sin adkomst til Europa. Dermed har ikke lille Norge engang hatt mulighet å returnere dem til det første landet de kom til.

Høyre og Frp – godt hjulpet av Krf. og Venstre, har fortsatt den åpne grensepolitikken. Men drar vi nordmenn ut av landet må vi huske på å ta med godkjent førerkort eller aller helst pass, noe jeg har måttet vise under en busstur til Sverige. Dagens regjering har nå prøvd å «rydde opp i gamle synder». Blant annet vil de kaste ut en Somalier som kom til Norge for 17 år siden. Mannen er meget godt integrert og har en viktig jobb og har hjulpet helsemyndighetene med å bekjempe Ebolasmitten. Han vil de kaste ut fordi norske myndigheter påstår at mannen kommer fra Djiboti . Et lite land ikke langt fra Somalia. Denne dyktige mannen har de til og med fratatt hans norske pass og statsborgerskap. Nå har han måttet gå til retten for å få omgjort «genistreken» til UDI. Men afrikanerens vi så på TV2 kvelden den 13. februar får bli.