Stortinget og Regjeringen driver ren heksejakt

Publisert 4.2.2019
Foto: www.sfm.no

Nå må de ta seg en bolle! Forskere – tydeligvis inspirert av MDG – mener myndighetene må tvinge folk til å bruke bilen sin mindre! Satellitt-overvåking og veiprising hører også med til klage-koret! Det er bare i dette potet-landet at man ønsker å drive med slikt overformynderi! Nei, her skal pitle meg INGEN få lov til å bestemme når vi bilister skal få bruke bilene våre! Og INGEN satellitt-overvåking vil vi finne oss i!

Det må da være grenser for hvor langt og dumt «forskere» og våre folkevalgte på Stortinget skal få lov til å gå! Ingen andre land i verden driver med slik tullete heksejakt på folk som bruker sine lovlig betalte og godkjente kjøretøy som Norge! På Stortinget er det bare FrP som ikke støtter heksejakten på oss, som faktisk bærer det meste av nasjonalbudsjettet på våre skuldre, – i form av totalt unødvendige bompenger!

At en del nordmenn har valgt å emigrere til bl.a. Sverige, er ikke så rart! Det er forresten et trivelig og gjestfritt monarki! Og at bil-land som Tyskland, Polen og Frankrike ler seg skakke av den hersing de folkevalgte i Norge driver med overfor sine velgere mht. bil og bilbruk, er bare helt naturlig!

Vi nordmenn som bruker bilen når det passer OSS, anbefaler «forskerne» og partiene – foruten FrP – om å ta seg en bolle eller to, gå i tenkeboksen, og ikke komme ut igjen før de har kommet til fornuft igjen! Vi kjører bil, når og hvor som helst, og bompenger, satellitter og veiprising kan dekkes til sammen med U-864 på bunnen ved Fedje! Bruk rette stemmesedler ved valgene, folkens!

Terje Haugom, samfunnsdebattant og bilist.