Tabberegjeringen går videre!

Publisert 1.5.2019
Foto: Sfm.no (Olav Martinussen R.I.P)

Over 80% av landets politifolk klager over den såkalte politireformen – de har aldri hatt det verre, og rekordmange saker blir liggende. Dette ble regjeringen Solberg advart mot på forhånd, men der, som ellers, tok Høyre-arrogansen overhånd, – Solberg & Co trodde de visste bedre. Det gjorde det selvsagt ikke! Ikke da heller. Politiet føler at de ikke får gjort jobben sin – ikke får yte dem service og trygghet folk ønsker og har krav på.

Og nå vil Høyre igjen ha hva man med rette kan kalle pirat-taxier på banen – åpne opp for «fri flyt» av taxier – hvem som helst kan altså søke om å bli taxi-eier. Regjeringen Solberg står rett og slett for anarki innen en del områder, – for dem er frihet at hvem som helst kan få gjøre hva som helst. Den såkalte frie konkurranse er ødeleggende – ikke forbedrende tiltak!

Se bare på regjeringens slakting av en Norges tradisjonsrike stoltheter – NSB. Noe var selvsagt kritikkverdig gjennom årene der også, men det er bare et udiskutabelt faktum at ikke noe er fullkomment. Dermed skal det ikke være fritt frem for hvem som helst å ta over som sine egne spekulasjons-objekter.

Regjeringen Solbergs tabbekvote er for lengst overtrådt. Ingen tvil om at denne regjeringen har vært den mest ødeleggende for Norge i nyere tid! Litt av et ettermæle du og statsråd-gjengen din vil få, Erna Solberg! Elendig jobbet!

Wilfred Høsteland