Takk til Carl Ivar og Otto!

Publisert 6.10.2017

Foto: JH Media

Undertegnede er stor fan av Otto Jespersen, både fra tidligere moro-serier i TV, filmen «Trolljegeren», og den som begynte nå sist onsdag på TV2 – «Nok er nok». Her setter han fokus på en rekke større og mindre hverdagslige ting, som vi vanlige dødelige tenker på, bekymrer oss over, eller irriterer oss over. (Se selv – onsdag etter «Farmen», kl. 22.40.)

Særlig interessant var det å oppleve hans besøk hos Carl I. Hagen på Stortinget. Spørsmålet var «hva O.J. selv kunne gjøre for å bedre klimaet på Jorden.» Han visste nok hva Hagen ville svare: Ikke noe særlig, egentlig! Kloden reparerer seg selv! Det meste av klima-hysteriet og klima-avtaler er «menneskeskapte», og totalt verdiløse! CO2 trenger vi, bl.a. fordi plantene og verdens skoger lever av CO2! Og Hagen hadde dokumentasjonen klar. Klimaet på Jorden fikser seg selv, – det har det gjort siden tidenes morgen!

Godt og helt korrekt svart av en meget avholdt og respektert politiker, som støtter seg på vitenskapelige rapporter, og ikke på skrekk og gru-evangeliet til miljø- og klima-ekstremistene og bilhaterne, som er opphavet til klima-panel og ditto avtaler! Og hadde våre fleste folkevalgte på Stortinget og i kommunestyrer rundt om vært like virkelighets-orienterte som Carl I. Hagen, hadde vi sluppet klimahysteri, rushtids-avgift, MDG, dieselbil-hets, alle snylte-bilene osv. osv.

Stor takk til Otto Jespersen, og til Carl I. Hagen for deres visdom og fokus på sannheten! Måtte det bare ringe noen bjeller hos folk flest ved kommende valg!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.