Taxfree og hårsåre KrF

Publisert 28.11.2018
Illus.foto: Jan Hansen sfm.no

Er det slik å forstå at KrF ikke skjønner at for de som vil det, så får man også kjøpe alkoholfritt selv på en taxfree? Det får man også på Vinmonopolet. Hva er det som er så galt med de tre hundre kronene som folk kan handle for? Har KRF blitt så hårsår at dette ikke skal få bli mulig? Har man brukt abortkortet for å skjule dette med taxfree? Det er vel lov å stille spørsmålet.

Til opplysning så kan jeg fortelle at man hvor som helst i Spania, får kjøpe en hel liters flaske med alkohol for trettiåtte kroner – selv midt på natta? Man kan ta med en fem liters plastdunk og få fylle den fra fat med god vin for tretti norske kroner? Rart da at noen nordmenn flytter og får «resedensia», og blir boende der for all fremtid??

Maten er så billig at det ikke engang lønner seg å fyre opp sine kokemuligheter, men heller kjøper alt fra frokost til kveldsmaten ute?? Selv om man noen ganger ønsker å tilberede noen av sine måltider hjemme så er det langt billigere i innkjøp enn her i høykostlandet Norge.

Jeg har kjente som bor fast som ikke ønsker seg tilbake til «hjemlandet», slik man skattes i hjel her på berget, og mener at vi som klorer oss fast til busk og kratt herr i Norge, har oss selv å takke for at vi betaler dyrt for alt vi skal ha og har bruk for??? Jeg har prøvd å overbevise at alt der heller ikke er «rosenrødt», men snakker nok for døve ører!!

Hva mener dere lesere?

Ellinor Nerbø