Terje Haugom: – De er helt på vidda!

Publisert 5.10.2023
Illustrasjonsfoto: Colourbox (Old cars Havanna).

Nå varsler avgifts-duoen Vedum & Støre høyere avgifter og ditto pumpepris! Nå må de jamen gi seg! Dette er galskap, og kommer til å ruinere mange familier. Vi er alle avhengige av bilene våre, og det vet de to veldig godt. Det blir ikke mindre kjøring, Jonas og Trygve, og det overdramatiserte utslippet dere vil ha ned, blir det samme som før!

Se hva kloke og folkevennlige politikere i Sverige gjør: de fjerner avgiftene på bensin og diesel fra nyttår. Og dere vet så inderlig vel at vi har langt mere inntekter enn Sverige, som hverken har olje eller gass! Dere representerer en griskhet som overgår alt vi hittil har sett. AP og SP kommer garantert å gå på ræv ved kommende valg! Alle vettuge velgere har fått mer enn nok av overdreven og overtroisk klimapolitikk! Nå skal alle norske fossilbilister få svi på pungen, bare for at dere skal få stjerne i boken og høy sigarføring med klimaekstremistene i EU-toppens klima-panel!

Dette er ren rottenskap og plyndring av det folk som valgte dere inn på Stortinget! Og slutt med å tilsette slikt ødeleggende bio-skvip i vår bensin og diesel! Både private og næringslivet lider allerede pga. denne syke prispolitikken deres! Verden går ikke under fordi om dere gjør som svenskene, og således hjelper det folk dere er satt til å tjene, i stedet for å gjøre livet vanskelig for svært mange som sliter fra før! Skam dere! Norge tjener nok som det er, uten mer plyndring av folkets egne penger.

Terje Haugom, ærlig samfunnsdebattant.