Til kamp for de norske verdier!

Publisert 6.2.2021
Foto: Sfm.no

MDG vil forby fossil-biler i Bergen sentrum. Hva med bruk av veteranbiler i sommer-halvåret – når man kan glede seg over å se disse doningene duve forbi? Ofte brukes de som bryllups-biler på vei til kirke, tinghus og fotograf. Og hva med slike veteranbil-treff som bl.a. har vært på Festplassen? Skal disse måtte flyttes langt utenfor allfarvei til ødemarken et sted hvor ingen får se dem …? Og hva med motorsykkel-gjengene som hvert år viser sine stoltheter på Torget. Det må jo også forbys – i og med at det dreier seg om «fossil-sykler». Bare disse få sakene bekrefter alene at MDGs meningsløse miljø-politikk ikke holder vann. De går inn for å ødelegge for folk flest – og å ta bort tradisjonsrike årlige gleder fra folk!

Nei, de grønne har skapt så mye mistrivsel, både i Bergen – og ikke minst i Oslo, – at veldig mange nordmenn er alvorlig sinte på dem. Og verre skal det bli, om det bare er nok lettlurte velgere som biter på klima- og miljø-overdrivelsene deres ved høstens viktige valg! Og den største – og så å si eneste – sak som betyr noe for MDG, er å bli kvitt bensin- og dieselbiler, og tvinge folk over på klima-verstingene: el-bilene, og helst bare reise kollektivt, sykle eller gå! Alle forbudene og stengslene tvinger også viktige deler av byenes næringsliv i kne. Men det gir MDG blanke f*** i, så lenge deres diktatoriske ideologi vinner fram. Og dersom de også prøver å stoppe veteranbilene og motorsyklene, er det en krigserklæring!

Som samfunnsdebattant ser jeg at flere og flere som har hatt medlemskap i andre partier, søker seg over til Demokratene. Det lille partiet – med administrasjon i Sørlandets hovedstad, – har vokst ganske formidabelt. Det ser ut som partiets syn på den demokratiske frihet for nordmenn til å gjøre egne valg, kampen for at folk skal få beholde og bruke den bil de vil ha selv, streng innvandrings-politikk, kampen mot EU og EØS m.m. er de elementer nye medlemmer savner i de andre partiene, men finner hos DEM. Jeg regner også med at det å luke ut MDG fra Stortinget betyr ganske mye. I det hele tatt ser Demokratene ut til å ligge nordmenns hjerter nærmest. Det blir et spennende valg til høsten!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.