Til statsminister Støre!

Publisert 8.12.2021
Foto: Stortinget

Du og dine kompanjonger i SP og SV har gjort folk temmelig forbannet slik situasjonen er mange betaler nemlig ikke strøm kvartalsvis de betaler hver måned fordi de ikke tørr å vente ett helt kvartal p.g.a økonomien. Jeg er blant disse. Så langt har denne regjeringen gjort en elendig jobb og jeg tror mange vil allerede nå ha nye regjeringsparti, Mange som ikke er politikere ville gjort en langt bedre jobb enn dere for dere bruker ikke sunn fornuft.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/12/03/195806930/store-vil-ikke-love-stromstotte-for-etter-nyttar?fbclid=IwAR20LRPrzuvHeRvVUFjHoSG6WaejPYUMY-Bm4pxCMNrwHpoDCzNr5vqbc7I

Det dere bør huske på er at dere får alt av våre skattepenger og at dere er ansatt av folket. Vi er deres sjefer enten dere liker det eller ei. Folk begynner allerede å murre og vil ha dere avsatt. Folk er rimelig lei av alt dere får gratis for VÅRE penger. Og at dere på toppen setter deres egen lønn og bevilger dere dobbelt opp med feriepenger. Dere har ikke fortjent noe av dette. Ikke det høye lønna dere får heller. Det er rett og slett ikke slik ett demokrati er. Slik vi folket ser på dette er dere en skam for andre.

Vi har aldri blitt spurt om innvandrere eller om de skal ha stønad fra første dag, Vi folket eier kraftverkene, men dere tar overskuddet som skulle gått til folket  og krever skatter og moms fra alle. Dere lar de eldre syke og uføre slite og sulte uten kvaler. Dere er en skam. Dere har for mye smuss på deres politiske navn til å kunne bestemme noe slik det er nå. Det er mulig at folket burde tatt over jobben deres og dere kan ta over våre liv. Det hadde blitt langt billigere for folket.Folk fryser Støre, og det er nå… ikke over nyttår. Og folk har ett håp om å feire jul, hvilket pr nå er totalt umulig for mange.

Jeg vet du har spurt ut en av dine livvakter ang vedkommende som reddet deg på Hotell Kabul etter skuddene der og da kan jeg fortelle deg at den veteranen er ufør, ødelagt i kroppen og ikke minst hjemløs mye pga kulda og den usosiale utgiften dere gav med å øke egenandelen til lege og slikt ødelegger hans mulighet til å få den lille hjelpa Norge tilbyr. Han får fremdeles minste ufør etter å ha jobbet i militæret i 20 år Ja jeg har peiling. Skammer du deg ikke over å oppføre deg slik mot en person som reddet livet ditt Støre? (nei, han ville ikke at jeg skulle ta opp dette).

Det er på tide å bruke hodet å tenke på folk når det er jul, særlig med tanke på at du får 1,6 mill i lønn for å sitte på tinget å gjøre svært lite. Jeg lurer forresten på hva dere vil si når noen dør av denne kulden som er… dere er klar over at dere vil bli mordere da ja? Og ta det med ro, jeg kommer til å ta opp dette med Lysbakken og Vedum også. Dette blir ett åpent brev så det blir også lagt ut på offentlig media.

Med hilsen Hilde Ottesen.