Til våre politikere!!

Publisert 30.11.2021
Foto: Colourbox

Dere kom med en gedigen løgn når dere brukte slagordet «vanlige folk først» i valgkampen. Det dreier seg ikke om vanlige folk overhode. Det hr dere bevist gjennom handlinger nå de siste dagene. Dere viser også at dere er direkte farlige for vanlige folk. Lik Erna.

Mennesker på AAP som mottar sosialhjelp i november som må betale dem pengene igjen i desember? Vanlige uføretrygdede som mister edel av inntekten fordi dere krever mer selv? Og det verste er at dere gir faen i alle de menneskene som allerede har lite.

Jeg snakker da om de som er avhengige i å ha medisiner for å overleve men som dere har nå satt opp prisene på. Eller hva md de mange hjemløse? Mens dere selv tar trygdepenger som lønn og bruker i tide og utide for å ha boliger gratis og lønner langt over grensen.

Jeg vet om mange veteraner som ikke får pensjon, erstatning og etterbetaling som de har krav påog som må nøye seg med minste ufør og derfor er hjemløse. De må på toppen av alt betale i dyre dommer for medisiner de har p.g.a skader de fikk i felten.

Jeg kan ikke skrive for mye om dem fordi de er spesialsoldater, men jeg skriver mer om meg. Jeg har minste ufør, br i en komunal bolig hvor husleia stiger hver ett jævla år og strømmen er helt grusom, spesielt nettleia.jeg har ca 3000 kr til mat hver måned, og må låne av min bror og søsken for å overleve hver måned.

I Norge er ingenting billig, det er rådyrt. Og det kan jeg si på tro og ære for jeg har bodd i land hvor en får kjøpe svineindrefilet for ca 20 kr kiloen og det samme gjalt en kilo kylling. Her i Norge må vi som er syke stå utenfor for vi har ikke råd til å spise hver dag engang så hvem gir egentlig blaffen i hva bøndene får med deres kjøtt?

Og uhjelp, har dere tenkt over at for å kunne hjelpe andre bør en først kunne hjelpe seg selv og sine? Nei regner ikke med det… for da hadde dere startet ed nordmenn først. Det er bare tenke over hva de sier på fly, når det gjelder oksygenmasken. Du skal alltid ta den på deg selv først og så hjelpe andre etterpå, det har nemlig ingenting med egoisme å gjøre det har med sikkerhet og trygghet.

Fattigheten er grov i Norge,med tane på prisene som må brukes på blant annet mat og klær, Så prøv å tenk over hvordan jula blir for mange da med tanke på at dere ikke setter ned regler for komunene om at pengene folk skal få er øremerket f.eks strøm slik at NAV ikke kan avkorte summen folk får i sosialhjelp ogtenk over at vi enda ikke er ferdige med corona pandemien som gjør at folk må bruke ekstra penger på å holde seg friske slik at sykehusene ikke skal bli overbelastet.

Nå har jeg hjulpet en hjemløs veteran det siste året fordi denne veteranen ikke skal være nødt til å gå ute midt i smitten, hvilket faktisk var noe av det minste jeg kunne gjøre med tanke på hva denne veteranen har gjort for å holde Norge trygt for terrorister. Men svært få tenker som meg har jeg lagt merke til, spesielt ikke politikere.Du Støre burde huske hvordan det var på hotell Kabul…men det gjør du tydeligvis ikke. Ja jeg følger med. Du er ikke ett hakk bedre enn Erna som ville få frem de rike. Det finnes kun en forskjell på dere to og det er bredden.

Jeg har bare en ting å si til dere skam dere og håper dere får julematen i vrangstrupen. Hvorfor skal dere ha jul og god mat når dere nekter resten av befolkningen det?????

Hilde Ottesen