Time out i idretten?

Publisert 16.11.2020
Illus.foto: Colourbox

Nå er nok tiden inne for at alt av idrett, bør nå ta seg en time out og heller trene på hjemmebane i mellomtiden. Vi har en fabelaktig natur å trene i, og det er bar fantasien som setter grensene for hvordan man trener. Nå kastet jeg nok ut en idretts-bombe her, men det får bare stå sin prøve.

Når man ser på hvordan norsk idrett gjør, der man holder rundt hverandre i en sirkel i en ordinær time out i et spill, det være seg i håndballspilling eller på pauserommet i fotball spiller ingen rolle, så lenge man kan være en smittebærer.. Når man hører kommentatorer i sportsstudioer, så ser man nesten et sorgtungt dag over øynene på den som sitter og skal kommentere sendingen i en sportssending, det være seg i TV2 eller NRK. Man er så til de grader sports-fanatisk at man ser ikke skogen for bare trær.

Skal sportsklubber ta inntekt i denne tiden, så sett opp en storskjerm og sitt tre meter unna hverandre og se heller en vinnerkamp der Norge vant, og sett hele inngangsprisen noen kroner lavere enn om kampen var en reell en? Da er ikke tapet riktig så stort, og klubben går i alle fall ikke konkurs. Men la oss sports-mislikere få fred. Jeg er helt på linje med helsedirektøren om disse kampene som man ønsker kunne spilles. LA VÆR.

Ellinor Nerbø